Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

En ole ulkomaalaisvastainen, mutta... (tulipahan tämäkin nähtyä!)

Vierailija

Mistä voit tietää jos äiti ei saa nostaa mitään? Tai jos oli vihainen miehelle jostain?

Ja tämäkö asia tekee susta nyt ulkomaalaisvastaisen? :D

Kommentit (5)

johonkin Afrikan maahan, niin en itse ainakaan muutaman vuoden jälkeen enää jaksaisi jokaiselle kyseisen maan asukkaalle näyttää "pohjatonta kiitollisuuttani", varsinkin kun sen maan kaupan kassat eivät tod. näk. edes ole mua sinne halunneet.

Vielä kun sen muutaman vuoden ois saanut kuunnella rasistista huutelua ja perheenjäseniin olis kohdistunut muutama väkivaltainen hyökkäyskin, se äärimmäinen kiitollisuus ei ehkä aina ole arjessa päällimmäisenä mielessä.On näitä suomalaisiakin "mokomia" nähty, jotka eivät vaivaudu bussikuskeja, kassatyöntekijöitä tai muita tervehtimään tai kiittämään.

Ratiovaunupysäkillä mustaihoinen perhe (somaleita, isä, äiti + vauva rattaissa) nousemassa raitiovaunuun. Äiti puhuu äänekkäästi äidinkieltään kännykkään, nousee ensiksi vaunuun ja menee suoraan istumaan. Isä jää pysäkille vaunujen kanssa viittomaan jotakin ulkopuolista auttamaan vaunujen nostamisessa. Lopulta mies saa apua (naiselta) ja vaunut saadaan kyytiin. Äiti ei millään lailla koko episodin aikana edes vilkaise miehensä suuntaan, nostoavusta puhumattakaan!

ulkomaalaiset (maahanmuuttajat) naiset on hirmu töykeitä! Monesti osunut kassajonossa tollasen taakse, niin kamalan täysi ostoskärryt, joten hintakin on sen mukainen. Kassatädin tervehtiessä kohteliaasti ja kertoessaan ostosten lopullisen summan, niin mokoma viskaa rahat tiskille ja kiitos tms ikinä kuullut sanovan..kummaa väkeä. Ollaan niin hienoa, mutta unohdetaan, että on saatu turvapaikka...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat