Kumpi vaatetus mökille?

Vierailija

Kumman hankkisitte mökille talven nolla-/plussakelejä varten:tavallinen haalari/toppapuku + kurahenkselihousutvaihaalari, joka osittain muovitettu ?Muovitettu haalari olisi helpompi pukea, mutta eikö ne muovit ole sitten ikävät, kun niitä ei tarvi? Ja meneekö ne koppuraiseksi jos on vähän pakkasta? Kurahousut taas on vähän hankalampi pukea, mutta ne taas toisaalta suojaisi ihan kunnolla, kun on oikein märkää.Kyseessä kouluikäinen, joten nämä tulisi vain mökkikäyttöön, siksi ei mitään mahdottoman kallista ja erikoista raaskisi hankkia, kun ei siellä mökilläkään nyt koko talvea olla...

Kommentit (3)

Vierailija

Joo, kiitos, kuulostaa tosiaan järkevimmältä näin, juuri kuivatuksen takia. Siis tavalliset perushaalarit ja tarvittaessa kurahousut siihen sitten päälle.

Vierailija

mökillä ollaan niin paljon ukona,että vaihtovermeet oli ehdottomasti tarpeen. Mutta mökillähän ne voi ihan hienosti olla vanhaa kirpparikamaakin. Ja ilman mitään muoveja tai kosteussuojia, niin ne saattoi sitten viedä saunaan kuivumaan (tarpeeksi kauas kiukaasta, tietysti)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat