Vierailija

henkeni löyhkää aamuisin äärettömän pahalta. Vasta kävin hammaslekurilla, joten reikiä, hammaskiveä tai tulehduksia ei ole. Tänäkin aamuna lapset tulivat herättämään ja molemmat irvistelivät että löyhkään kauas saakka. Vanhempi sanoi että haisen ihan mädäntyneelle :(. Mies ei ikinä ole huomauttanut mutta lapset sitäkin useammin. Tuskin kenkään kovin raikas on aamusta mutta ei kai kaikki löyhkää kauas saakka? Masnetavaa.

Kommentit (4)

Eli onko kieli terveen vaaleanpunainen, vai onko siinä päällä joku vaalea/kellertävä bakteerimatto? Ainakin katteinen kieli voi haista TOSI pahalle.Tai sitten sulla voi olla nielussa proppuja, ne haisee myös ihnottavalle.Ihme ettei hammaslääkäri keksinyt mikä vaivaa voisi aiheuttaa.. Hänellä kun on niin hyvä näkyvyys sinne suuhun ja nieluun... Juttelitko siellä tästä vaivasta?

Varmaan on bakteereita siellä suussa jotka sen pahan hajun aiheuttavat. Käytä Listerineä, ystävä kertoi että se tuntuu juuri siltä kuin mitä mainos näyttää, että se räjäyttää pois kaiken paskan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lankailla hammasvälejä, myös poskihampaiden välejä... Siellä pesii helposti inha löyhkä, vaikka harjaisi usein ja hyvin. Pelkkä harjaus ei siis riitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat