Jauhoissa ja asunnossa pieniä ötököitä

Vierailija

jauhopussista löytyi muutamia pieniä (noin 2 mm) ötököitä. Kaikki kuolleita, ihmetyttää kun ötököitä ole löytynyt aikaisemmin. Näitä samoja ötököitä liikkuu asunnossakin. Seinien vierustalla yleensä, häviävät rakoihin kun yrittää tappaa. Viihtyvät myös matoissa ja kissan kiipeilytelineessä. Näitä ötököitä ei ole kylläkään näkynyt vessassa. Mikä ötökkä mahtaa olla kyseessä ja miten päästä eroon? Välillä tuntuu että koko kerrostalo olisi täynnä näitä ötököitä. Oksettaa kokoajatuskin.

Kommentit (1)

Vierailija

2mm on hyvin pieni. Niin pieni, että kyseessä voisi olla jonkinlainen kirppu, mutta jotkin osat tarinasta eivät aivan kuulosta sopivilta, niin kuin ne jauhot. Voihan se tietenkin olla, että kyseessä on enemmän, kuin vain yksi ötökkä. Onko kissa reagoinut mitenkään? Kutinaa?

Jos 2mm oli rutkasti alakanttiin, niin sitten niitä vaihtoehtoja voisin arvuutella. Kuvailisitko enemmän ulkonäköä ja liikkumista?

Tässä pari yleistä tuholaista. Sokeritoukka pitää jauhoista ja on todella vikkelä, yleensä ne löytyy kylpyhuoneesta, mutta voi olla, että eivät siellä kävele lattiaa pitkin tai ovat muuten vain oppineet menemään piiloon valojen syttyessä. Tai sitten ovat vain päättäneet majoittua keittiöön, kyllähän sielläkin viemäriä löytyy ja vielä enemmän ruokaa. Tekstiilit ei niitä kuitenkaan kiinnosta. Turkiskuoriaisen toukat taas syövät tekstiilit, joten nämä varmasti pitäisivät matoista ja kissan kiipeilytelineestä. Ne ovat kyllä hitaampia, mutta voivat tietenkin päästä jonnekin piiloon, jos niitä ei oikealla tavalla vetäise pois listojen vierestä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat