Vierailija

Kaikki mukaan listaamaan vinkkejä, joilla voi kannattaa kotimaista taloutta! Omaan kotiin tuli hankittua kotimainen joulukuusi ja joulun ajan leivonnaiset paikallisesta leipomosta.Onko muuten Fazer enää niin suomalainen? Pandalla kai on tehdas vielä jossain Keski-Suomessa, eikö?HYvää joulua kaikille!

Kommentit (7)

yrityksistä, jotka oikeasti ovat suomalaisia. Eli heidän tuotteittaan ostamalla edistää suomalaisten työpaikkojen pysyvyyttä.Itse huomasin, etten ole ollenkaan varma, mikä suomalaisen kuuloinen yritys on sitä oikeasti.Oma vinkkini on, että ostakaa joulutervehdyksinä kotimaisia kukkasia.

- joulukuusi läheisen metsänomistajan metsästä (ja kyllä, ihan maksoimme siitä ;)- laatikot läheisen marttajärjestön leipomia- nukelle vaatteita ostin paikallisten äitien tekeminä eräästä kojusta joulumyyjäisistä, samoin seppeleen ulko-oveen.- joululahjoihin sisältyy mm. läheisten hyvinvointipalvelujen tarjoajien lahkortteja (hierontaa ym) sekä Finnwearin pyjamat lapsille.- muuten on ikävä kyllä sitä ulkomaista ja muovista ja paljon :(ps. Todella hyvä aloitus näin alkavan laman aikaan!!! Suosikaa mahdollisuuksien mukaan kotimaista ja näillä asioilla saa ylpeillä, kuka ostaa eniten kotimaista! :)

lähtee 3 lahjakorttia paikallisen pienyrittäjän palveluja, ruoka on kotimaista meillä muutoinkin ja samoin tuli ostettua kotimaisia kenkiä jo aiemmin syksyllä.

Pukinkonttiin meni ainakin Reinot ja kotimaisia lastenkirjoja.

On siellä varmaan jotain muitakin kotimaisia juttuja.Jouduin hankkimaan uusia joulukoristeita rikkimenneiden tilalle ja ostamani uudet oli kotimaisia. Oliko joku Veiste tms., en muista nimeä.Kynttilät on kotimaisia.Ja lähettämäni joulukortit oli painettu Suomessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat