Rölli- vai Muumitietokone 4-vuotiaalle pojalle?

Vierailija

Onko kenelläkään kokemuksia?

Kommentit (8)

Mutta itse katselin niitä kaupassa, ja yritin pakkauksen kuvailujen avulla saada selvää, kumpi olisi sopivampi. Ja itse valitsin muumitietokoneen meidän 4-vuotiaalle pojalle. Ajattelin sitten kyllä myös, että ostan ehkä ensi vuonna sitten sen röllitietokoneen myös. Joka tapauksessa se rölli vaikutti vähän isommille suunnatulta kuin muumi.

Hyvät värikynät ja piirustuspaperia sekä vesiväritMiksi pienen lapsen pitää jo alkaa kyyhöttää nenä kiinni jossain koneessa ???Meillä lapset 5 ja 7 vuotta saa tunnin viikossa pelata aikuisten koneella. Ehditään ihan hyvin.Halloota halloota.

Ennemmin joltain nörttikamulta pyytää, että kokoaa osista jonkun romukoneen, millä saa kunnolla pelata ja hakata sitä! Mun veli innoissaan kun saa rahaa turhista koneenosista, pyydän aina lapsilleni kokoamaan ja hyviä tulee ja veli saa rahaa!

Ostin sen lapselleni ja kun itse kokeilin sitä, tulin tulokseen että on huono ja en kyllä jaksaisi kuunnella sitä loputtomiin. Vähän kuin uusi versio ujeltavasta poliisiautolelusta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat