Vierailija

Tulipa paha mieli, kun lapset kävelivät vain ohitseni tänään, eivätkä toivottaneet edes hyvää joulua. Onneksi opettaja oli ostanut minulle ihanan kukan ja konvehtirasian.t.avustaja

Sivut

Kommentit (26)

Lainaus:

opettajan muistaminen on kyllä ihan suotavaa, hänellä se päävastuu koko opetuksesta on ja tulee olemaan. itse ainakin pidän tärkeämpänä opettajaa ja muistan siis vain häntä.
Riittää kun opettaa lapsensa kiittämään silloin kun on aihetta ja sanomaan "hyvää joulua". Kohteliaat käytöstavat kuuluvat ihan perustaitoihin.

Jotkut avustajat ovat ns. yleisavustajia, jotka ovat monessakin luokassa, mutta yleensä avustaja on vaan siinä tietyssä luokassa.

Meillä muutama oppilas muisti sekä opea että avustajaa, muutama toi vaan opelle ja suurin osa ei tuonut kummallekaan. (myös avustaja)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja jäi edellisestä, että itse muistin oppilaita eilen suklailla sekä tänään annettiin opettajan kanssa yhteinen itsetehty kortti. (avustaja myös)

annamme keväällä, liian tiukka budjetti ja en usko, että ope niitä odottaa. Mutta jos luokassa olisi avustaja ja ope niin molemmille lahja tai sitten ei anneta kummallekkaan. Lapseni luokassa ei ole edes ollut tapana korttia edes opelle antaa ja se minua kyllä harmittaa. Asia tuli esille kun edellisenä jouluna ekaluokkalaiseni ei ollut rohjennut antaa opelle korttia kun muutkaan ei anataneet.

minua.

Opettaja ei muistanut. Minä muistin kyllä opea.Ei avustajia ole tapana muistaa kuten opettajaa. Siinä mielessä lähihoitajana olisi kivempi olla vielä pk:ssa töissä. Pk:ssa vanhemmat muistivat yhtä lailla lastentarhanopettajaa kuin lastenhoitajiakin.

Koulussa ajatellaan, että ope tekee työn ja avustajat vaan avustaa.T: avustaja myöskin

En tiedä nimeä tai mitä hän on siellä luokassa tehnyt. En ole myöskään koskaan nähnyt häntä.Tasapuolisesti kohtelen kaikkia. En antanut kellekään mitään lahjaa.

Olisin toivonut, että joku oppilaista tai vanhemmista olisi sanonut minulle "hyvää joulua" ja kenties kätellytkin. Ehkä minä olen sitten tehnyt niin huonosti työni, että ei tarvitse edes sanoa mitään.ap

Siinä sitä muistamista, sekä opettajalle, että avustajalle. Naurettavaa opettajien ja avustajien odottaa suu kuolassa, montako pakua saa oppilailtaan. Ahnetta!

mä en voi ymmärtää tätä muistamisjuttua, 2 kertaa vuodessa pitäisi opettajalle joku paketti ostaa, meidänkin lapsen luokalla on sekä ope että avustaja, en ostanut kummallekkaan mitään, keväällä sittenhyvät joulut toivotin

- opettajaa

- omaa avustajaa

- luokan muita avustajia

- aamu- ja iltapäivähoidon henk.kuntaa

- puheterapeuttia

- toimintaterapeuttia

- taksin kuljettajaa

- uimaopettajaaTekevät kaikki hienoa työtä, iloisesti ja heidän antamastaan panoksesta kiitollisina annamme heille paketit joka joulu.

Lainaus:

Jotkut avustajat ovat ns. yleisavustajia, jotka ovat monessakin luokassa, mutta yleensä avustaja on vaan siinä tietyssä luokassa.

opettajan muistaminen on kyllä ihan suotavaa, hänellä se päävastuu koko opetuksesta on ja tulee olemaan. itse ainakin pidän tärkeämpänä opettajaa ja muistan siis vain häntä.

Lainaus:

Siinä sitä muistamista, sekä opettajalle, että avustajalle. Naurettavaa opettajien ja avustajien odottaa suu kuolassa, montako pakua saa oppilailtaan. Ahnetta!


Itse en odottanut yhtään pakettia,enkä niitä myöskään viime vuonna saanut, mutta tänä vuonna sain ja kiva juttuhan se oli. Olisi myös riittänyt oikein hyvin hyvän joulun toivotuksetkin!

Ja joku kyseli, että missä on niin hyvät resurssit, että on oma avustaja luokassa, niin tietääkseni on aika yleistä, että open lisäksi on avustaja, jos luokassa on erityisoppilaita. (avustaja myös)

vaikkakin vaatimattomilla lahjoilla. Pääasia, että lapsi sai toivottaa hyvää joulua molemmille. Molemmilta tuli myös pienet lahjapussiit takaisin.

Opettajalle meni lahja. Aina on mennyt niille henkilöille, jotka ovat kodille tulleet tutuiksi. Käytännössä päiväkotiryhmässä oman ryhmän lto, hoitajille ja avustajille ja kun lapseni oli allerginen, niin keittiöön kans.Koulussa en ole kuullut lapseni arjessa olevan kenenkään muun kuin opettajan. Erityisopettaja on kans, mutta ainakaan minun tietääkseni lapseni ei käy hänen luonaan (ainakaan säännöllisesti), joten hällekään ei ostettu mitään. Avustajasta en tiedä mitään. Resurssiopettajaa olisi voinut muistaa (hän avustaa kolmea eri luokkaa), jos olisin a) muistanut ja b) tiennyt, että hän on tänään lapsen luokassa tavoitettavissa. En ole myöskään muistanut lapseni musiikinopettajaa. Piano-opea kyllä tuli muistettua.Eli kovin paljon ei kannata ottaa itseensä - yleensä niitä muistetaan jotka vanhemmat tuntee. Jos et ole pitänyt yhteyttä kotiin, niin luultavasti vanhemmat eivät tiedä edes välttämättä nimeäsi. Oletko ollut vanhempainilloissa tms. yhteisissä tilaisuuksissa esittäytymässä?

että olisit tehnyt työsi huonosti, nykyään vain harva tuntuu omaavaan oikein kauniita käytöstapoja, lapsilta jouluntoivotukset saattavat ja monesti unohtuvat, mutta vanhemmilta jo sitä osaa odottaa,mallia lapsille siinä.

joiden ongelmat eivät ole niin isoja, että heille myönnettäisiin henk.koht.avustaja, mutta joiden ongelmat ovat kuitenkin sitä luokkaa (esim. väkivaltainen käytös) ettei opettaja pärjää heidän kanssaan yksinään.Eli ei välttämättä tarvitse ollenkaan kadehtia tilannetta ennen kuin tietää kokonaisuuden.

Itse en ole kertaakaan tavannut avustajaa, joka kuulemma on läsnä lapseni luokan tunneilla 2 tuntia viikossa. Ope on pitänyt vanhempain illan ja -vartin ja hänen kanssaan myös viestitään reissuvihkon kautta.En mitenkään voi tietää oletko sinä, avustaja tehnyt työsi hyvin vai huonosti, kun en ollenkaan tunne sinua. Myöskään lapseni ei ole kertakaan sinua maininnut. Opesta sen sijaan puhuu päivittäin.Mutta hyvää joulua nyt kuitenkin.T: ekaluokkalaisen äiti

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat