Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun kaikki kaatuu päälle ja yhtä murhetta seuraa toinen niin sitten tapahtui sentään jotain hyvää. Saimme eilen Hyvä Mieli kampanjan 70€ lahjakortin. Kyyneleet nousi pintaan.

Kommentit (11)

Tammikuussa toinen tyttäremme taisteli hengestään sairaalassa. Meillä on ollut parisuhde todella vaikeuksissa mutta siitä ollaan sentään selvitty ja nyt kaikki on hyvin, eropaperit lojuu käräjäoikeudessa mutta annetaan asian raueta. Toiseksi vanhimmainen lapsi on psyykkisesti sairas, ollut jo 9 vuotta mutta nyt hän saa apua, tosin ei asu kotona ja ikävä on kova kun nähdään joka toinen viikko =( Lapsi käy kovaa prosessia läpi toipumisen kanssa. Ei onneksi tappanut itseään vaikka useasti uhkaili.Sukulaisuussuhteet meni solmuun kun keväällä laitettiin yhdessä avioero vireille, minut haukuttiin lyttyyn ja suurinpiirtein potkittiin pois suvusta. Lapset joutuivat kuuntelemaan kun äiti haukuttiin aiheetta pystyyn, tässä nyt sitten miehen kanssa tuetaan lapsia tuosta "järkytyksestä" Edellisen vuoden marraskuussa meiltä tuhopoltettiin verstasrakennus ja siinä meinasi palaa myös koti. Maksin itse marraskuussa viikon sairaalaassa kovan myyräkuumeen takia, selvisin ihmeen kaupalla ilman keinomunuaishoitoa. Ja pisteenä ii:n päälle menetin luottamuksen läheiseen ihmiseen kun hän aiheutti minulle taloudellisen vahingon ja tämä selvisi keskiviikkona.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tänä vuonna?Kaikkea mitä mielessään ajattelee, ei tarvitse sanoa ääneen (tai tänne kirjoittaa).T:siis se vitonen, jolla suru ei ole liittynyt rahaan ollenkaan

Toivotellaan sinne parempaa vuotta 2009.Mekin saimme tuon lahjakortin, todella kiitollisina otettiin vastaan ja toi suurta helpotusta meille.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat