Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Millaisia kokemuksia poikien tanssiharrastuksesta?Millaista tanssia harrastaa? Mitä tykkää? Mitä iskä tykkää? Mitä mieltä sukulaiset? Kiusataanko? Minkä ikäinen nyt ja minkä ikäisenä aloittanut?

Kommentit (5)

kun ei ole poikaakaan. Mutta joku serkkupoika harrasti kilpatanssia, eikä ainakaan meidän perheessä kenellekään tullut mieleen, että siinä olisi jotain outoa.Jos poikaa kiinnostaa, niin laittaisin pojan tanssitunneille. Veikkaan, että viimeistään teini-iässä menestys on taattu, ainakin tyttöjen keskuudessa:) Eikä sillä varmaan väliä millä tanssilla aloittaa, kaikki parantavat kehon hallintaa ja ovat hyvää liikuntaa.

poika haluaa harrastaa, niin anna harrastaa äläkä mieti, miten suku ja naapurit suhtautuvat! Tässä eletään kuitenkin 2000-luvulla...

Tanssi voi olla aivan yhtälailla pojan kuin tytönkin harrastus!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kävi kerran katsomassa 4v siskon lattarituntia ja innostui heti. Ilmoitin hänet vuoden alusta break dance tunneille. Iskä ei protestoi ainkaan ääneen :-) Ja kaverit ei ainakaan vielä tiedä, joten en tiedä kiusaamisesta.Voi olla eroa tietty siinä että harrastaako balettia vai vaikka hiphop tanssia. Mitä ap:n poika harrastaa?

Meillä poika aloitti iloisesti tanssikoulussa. Ostin hälle verkkarit ja meni paikanpäälle isänsä kanssa. Tuli takaisin ja kertoi, ettei viitsinyt tanssia, kun oli niin likaiset lattiat ja olis voinut uudet verkkarit mennä likaiseksi. Muistui mieleen oma kommenttini lapsuudesta, että en voinut mennä balettiin, kun en halunnut laittaa sukkahousuja päälle ja pojan harrastus loppu kans yhteen koetuntiin. Onneksi en ehtinyt maksaa monen sadan euron kurssia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat