Vierailija

Tuossa DI:n palkkaketjussa joku kertoi tekevänsä 50-95h työviikkoa. Jäin laskemaan ja ihmettelemään, miten se oikein onnistuu:

- 10h/pv on aika helppoa -> 50h/vko jos pelkät arkipäivät ja 70h/viikko jos kumpanakin viikonlopun päivänä tekee kymmenen tuntia töitä.-12h/pv on kai sekin mahdollista -arkisin tekee 60h ja viikonloppupäivät päälle, niin päästään 84h/vkoMutta jos tuon päälle tekee vielä 10 viikossa eli yli tunnin päivässä, niin ei voi olla paljoa muuta elämää ( ellei tule toimeen todella vähillä yöunilla) Vaikka palkka olisi kuinka hyvä, niin luulisi elämän olevan aika yksitoikkoista, jos on vain työ ja nukkuminen saati miten perhe-elämä tuossa tilanteessa onnistuu?Onko tuollaiset työmäärät tavallisia jollain alalla palkkatyöstä? yrittäjät ovat asia erikseen.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Hauskinta" on, että tuo tapahtuu viidessä työpäivässä. Joskus työpäivä voi olla 18 tuntiakin ja sen jälkeen unta 4-5 tuntia ja uudestaan töihin. Normaalit työviikot on 50-60 tuntia. Sitten silloin tällöin tulee noita reilu 80 tunnin työviikkoja.

tulee helpostikin tuollaiset tunnit. Esim. 40h "normaali" työviikko, siihen päälle yksi viikonloppupäivystys (24h) ja yksi arki-illan päivystys (16h) tekee 80h ja jos tekee ylitöitä niin helpostihan niitä tunteja tulee... Ja joissain paikoissa tuo viikonloppupäivystys on pe klo 15- ma klo 8, jolloin viikon työtunnit olisikin teoriassa jo sillä viikonlopputyöllä tehtynä... Jee

toimimattomuudesta siitä, että lääkärit on rättiväsyneitä? Eihän kellään voi olla erityisen tehokas olo, jos tavallisen työviikon päälle päivystää pe-illasta maanantaiaamuun.....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat