Vierailija

yleisesti ottaen? Perustelujakin saa laittaa! :)

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olette jo kolunneet melkein koko Suomen eli vaikuttaa siltä että kaikkialta löytyy kyseistä ihmislajia. Uskon että junttiprosentti on joka maassa vakio. Tuskin mitään superkansaa (tai kaupunkia) on olemassa tai sitten pitää olla A. Hitlerin kanssa samoilla linjoilla. Kysymys on aika lapsellinen, tulipa kommentoitua.

mutta kun luin ton kakkosen Oulun olen hilkulla vaihtaa kantaani.Tunnen EräänOulusta muuttaneen kepulais-lestan (tosin on jo uskonsa hylännyt,ehkä kohta muuttuu puoluekikin..):D

Itse ajattelen juntiksi sellaista, jolta puuttuu normaalit hyvät käytöstavat. Toisten huomioiminen, osaa esim. sanoa kiitos ja anteeksi tarvittaessa...Junteimmat ihmiset, jotka olen tavannut, ovat ollet Etelä-Pohjanmaalta.

Toisten ihmisten yksityisasiat tiedetään niiiiiiiiiin hyvin ja mukavinta ajankulua on retostella niillä selän takana. Nuorisokin on sivistymätöntä ja huonokäytöksistä.

mutta sitten täytyy sanoa, että Oulunkin perustelut tässä ketjussa (varsinkinkin keskustalaisuus) on kyllä aika erinomaiset. Nyt on vaikea valita, että kumpi niistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat