Vierailija

En kyllä näe tässä mitään pahaa, miksi ei voisi hankkia suurperhettä, jos oma kroppa ja pää kestää, ja puolisolla on samanlainen unelma?

Sivut

Kommentit (43)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hölyn pölyä! Joskus jopa hämmästyn kun luen täällä palstalla miten joillakin paikat ovat löystyneet yhden tai kahden lapsen jälkeen. Itselläni 4 alatiesynnytystä ja kuule, paikat ovat kuin ennen lasten saantia.

Niin, joillekin se seksi tuntuu olevan elämässä kaiken a ja o. Valaisen vaan sen verran että kaikilla seksi ei ohjaa elämää, onneksi näin.

Niin ja sä varmaan tiedätkin kuka ison perheen isä pettää, heh!:) Luule mitä luulet jos se oloasi helpottaa. :)

Jos mies ei tykkää naida sitä löysää lösöpillua, se etsii tiukan! That is it!Kuule näitä miehiä riittää, voit 32 panna pääsi pensaaseen, ettet vain näkisi asiaa!

Esikoisen syntymän jälkeen tuo eukko käytti pillereitä ja sai keskemenon. Kun hän lopetti pillerien käytön, hän alkoi odottaa ensimmäisiä kaksosia.

Useimmathan nykyään hankkivat 2-3 lasta, vai mitä? Mutta eiköhän järkikin jo sano että yksi nainen ei voi jaksaa hoitaa kunnolla 18 lasta vaikka miten mies osallistuisi. Eihän miehenkää voi olla edse mahdollista osallistua täysipainoisesti koska jonkunhan on töissäkin käytävä!Mitä tästä maailmasta tulisi jos kaikki hankkisivat noin paljon lapsia? Kuka hoitaisi kaikki vanhukset laitoksissa, toimisi opettajina yms.?Säälin todella näitä suurperheeen naisia.

Mä näin tosta lehtijutun perheestä sen dokkarin aikanaan ja mua se jotenkin kiehtoi. Heillä oli tosi hyvin organisoitu kaikki ja jokainen lapsi osallistui kykyjensä mukaan kotitöihin. Lapset vaikuttivat tosi hyvin kasvatetuilta ja kohteliailta. Vanhemmille perhe oli elämäntehtävä ja mieskin oli omistautunut perheelle. Rakensivat siinä isoa taloa jossa kaikille olisi tilaa. Ja kun kävivät kaupassa...Menivät pakettiautolla että kaikki tavarat mahtuivat ja heillä oli yksi huone täynnä elintarvikkeita kotona. Aina osa isommista lähti äidin kaveriksi kauppaan. Itse en jaksaisi niin montaa lasta mutta haaveilen minäkin suurperheestä.Yksittäinen juttu mikä jäi mieleen oli että käytännöllisyyden vuoksi kaikki tytöt käyttivät valkoisia sukkia ja pojat mustia, näin oli edes mahdollisuus jotenkin ne lajitella pesun jälkeen oikeille lapsille. Kodinhoitohuoneessa oli jokaisen nimelllä varustettu kori missä oli vaihtovaatteita, rekeissä roikkui mekot sun muut vaatteet. Aikamoiset systeemit pitää ollakin. Lapset olivat lisäksi musikaalisia ja soittivat kaikki jotain soitinta(okei ne vauvat ei vielä soittaneet...).

eikä tätä ole pidetty minään kansainvälisen kohujulkisuuden asiana. Varmasti suurempiakin lapsilukuja on.Lainaus:

19 lasta...ja uskon että niitä löytyy muitakin..siis ihan suomestakin:)

Iso perhe on kuitenkin monelle se elämän tärkein asia. Ja lasten lukumäärä ei ole verrannollinen sille onko elämä onnellista ja tasapainoista. Mietippä miten paljon pienilapsisissa perheissä on nykypäivänä ongelmia. On minun, sinun ja meidän lapsia. Lapsilla ja nuorilla on tänä päivänä paljon ongelmia. Miksi, vaikka ovat saanet kasvaa pienessä perheessä jossa sitä huomiota ja välittämistä olisi pitänyt riittää yllin kyllin? Sen tiedän että on todella paljon tasapainoisia ja hyvinvoivia suurperheitä. Ja todellakin hyvin jaksavia isejä ja äitejä.

Ja jos säälimään aletaan, niin moni isossa perheessä kasvanut voi sääliä niitä jotka ovat perheessä ainoita lapsia. Hyviä puoliakin isossa perheessä on paljon, mutta kun ihminen on niin raadollinen että haluaa nähdä toisissa mielummin sen nurjan puolen niin kokonaiskäsitystä on vaikea hahmottaa.

Ja ainahan se on niin että massasta poikkeava yksilö/perhe jaksaa loputtomiin hämmästyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat