Joko tänään hankitte kaupasta kaikki jouluruoat?

Vierailija

Vähän kyllä hymyilytti ihmiset, jotka ostivat jo tänään joulukaloja yms.

Kommentit (11)

Ei lohi ole pelkkä jouluruoka...En ole ostanut vielä muuta jouluruokaa kuin torttutaikinan ja luumuhillon. Kaupassa oli niin ryysis ettei siellä viihtynyt erkkikään.

Tänään tein joulua varten isot ostokset. Ostin puuromaidot (päiväys 26.12. asti), kermat ruokiin, rosollin, italiansalaatin, maksalaatikon (muut teen itse), karkit, suklaat, juustot, loput laatikkotarpeet ja jälkiruoka- ja leivontaineet.Maanantaina tai tiistaina haetaan vielä tiskiltä kalat, savustettua kalkkunaa ja jotain leikkeleitä. Jos nuo olisin ostanut tänään (mietin kyllä), niin olisin laittanut ne pakastimeen aattoon asti... Joten ei olisi tarvinnut sääliä :) Mutta päätin kuitenkin, että käyn vielä pikaostoksilla alkuviikosta ilman lapsia, niin saa rauhassa valita.

Lainaus:

Vähän kyllä hymyilytti ihmiset, jotka ostivat jo tänään joulukaloja yms.


...ihmiset voivat olla menossa nyt jo viikonloppuna mökille ja lähin hyvä kauppa on aika kaukana? Eikä ehkä innosta lähteä enää ostoksille alkuviikosta sieltä mökiltä.Eli ostavat ruoat jo mukaansa.

Laatikot teen itse ensi viikolla. Kaiken muun hankin varmaankin maanantaina.Tiedän monia, jotka hankkivat eilen tai tänään ruokansa kaupoista, koska lähtivät ajelemaan mökeilleen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat