Käytätkö joulunaikana "tontut kurkkivat onko kilttejä lapsia" -kiristystä lastenkasvatuksessa?

Vierailija

Vai käytätkö peräti läpi vuoden?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Vaikka lapset ei edes usko joulupukkiin =OEli meillä on ihan selvänä kaikilla lapsilla, että lahjat hankkii äiti, isi ja muut läheiset ihmiset... Silti "lopettakaa heti, tontut kurkkii!"-uhkailu tehoaa ja typeryydet loppuu...

Vierailija

aloitetiin tossa loka-marraskuun vaihteessa muistuttelu lahjoista ja tonttujen seurantatyöstä.Kyllä tepsii temperamentikkaaseen 3,5 vee uhmikseen. Varsinkin kun 1 v pikkusisarus jota uhmis kiusaa.Olen kiitollinen Joulusta, itseänikin tontuilla peloteltiin aikoinaan ja kyllä en tainnut (kovin) kieroon kasvaa... ;)

Vierailija

Ja se jatkuu vielä joulun jälkeenkin. Mä sanon, että tontut tulee hakemaan lahjat pois, jos ei ole kunnolla. Ihan kelpo ihmisiä meillä on kasvanut. Muut on jo isoja, mutta nuorimpaan uppoaa tontut ja pukki ihan täydestä.

Vierailija

Mutta vaan sillee hyvin hienovarasesti. Esimerkiksi kun sisarukset alkaa tai aikoo alkaa rähinäimään, niin saatan heittää ilmaan mukaitekseni että toivottavasti tonttu ei nyt kuullu tota ai jai jai...Tosin sanon myös että ihan ku tonttu olis kuule äsken vilahtanu tossa takkahuoneen ikkunassa kun autoit veljeäsi...eli otan tontut esiin näin joulunalla myös hyvänteossa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat