Vierailija

Minulla on nyt rv 22+1 menossa ja haluaisin käydä yksityisellä 4D ultrassa. Te jotka siitä enemmän tiedätte niin voisitteko auttaa =)Eli kävin viime viikolla terkkarissa rakenneultrassa. En ollut oikein tyytyväinen sen antiin, lääkäri pyöritti ultralaitetta mahan päällä hetken, totesi kylmästi vaan että "tuossa on pää, tuossa sydän, tuossa selkäranka ja kaikki on kunnossa enkä osaa sanoa onko tyttö vai poika".Eli kai siellä sitten oli kakki kunnossa mutta itselle jäi kyllä tosi tyhjä olo.Haluaisin siis käydä yksityisellä 4D ultrassa oikein syvällisessä maallikon kielellä käytävässä rakenneultraselvityksessä, että kaikki on oikeasti kunnossa ja tietää kumpi sieltä on tulossa.Jostain luin, että paras ajankohta siihen olisi rv 24-28. Onko tämä totta? Yhdellä lääkäriasemalla taas minulle sanottiin että vasta rv 30 jälkeen, mutta toisella taas että rv 30 jälkeen ei enää rakenteita näe niin hyvin.... Ketä siis uskoa? Milloin te olette käyneet?

Kommentit (3)

.. taisin olla rv 26+2.

Jostain luin suosituksen että 20-30 rv, koska sikiö on vielä riittävän pieni, mutta "ihmisen mallinen". 30 rv:n jälkeen on kuulemma jo niin ahdasta, että tarkkaa rakennearviota on vaikea tehdä.Ja täytyy sanoa, että oli kyllä ehdottomasti kokemisen arvoinen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli, että viikon 25 paikkeilla on oikea aika. Edellä mainittujen syiden lisäksi myös siksi, että tämän jälkeen alkaa lapsiveden määrä vähentyä ja mitä vähemmän vettä sitä huonompi kuva.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat