Vierailija

Kuuntelin juuri kuumaa keskustelua lamasta selviytymisen mahdollisuudesta. Toinen osapuoli meinasi olla kuivilla, koska heillä on lainaa muttei lapsia ja toinen ihan yhtä varmasti koska heillä ei ole lainaa vaikka on lapsia.

Kommentit (7)

Lapsi maksaa noin 400-500 e kuussa, joten ihan hyvin molemmat ovat laskelmiaan tehnyt. Jos on sekä lainaa että paljon lapsia, niin onhan siinä makseltavaa. Yksi lapsi maksaa siis noin 100t, joten neljä lasta vastaa jo melkoista omakotitaloa.

me tosin ei ostella kaikkea mahdollista mitä lapsi saattaisi tarvita.. ja uutena varsinkaan. Kyllä sitä niin oppii elämään, että pärjää. En ikinä antaisi yhtään lasta pois sen takia että se on kallista pitää, en kyllä ole asiaa edes miettinyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsiin ja sitten lastenlapsiin ja lastenlastenlapsiin jne saa kulumaan rahaa loputtomasti.Jos lama kestää ensi kevään niin eiköhän sitä selviä lapsista ja asuntolainasta 95% väestä ja ne 5% eivät selviä ilman lamaakaan. Ja tää nyt on ihan tieteellisesti todistettu.

varmaan voida sitten ikinä hankkia lapsia, kun on asuntolainaa tällä kk-erällä vielä 10 vuodeksi eteen päin. Mua yllättää kyllä tuo lapsen "hinta". Mihin sitä sanotaan nyt kouluikäiseksi asti palaa 500 e kuussa? Alkuun kenties kaikkia kalliita tarvikkeita hankkiessa ja teini-iässä ehkä harrastukset ja vaatteet maksaa, mutta eikös leikki- ja ala-asteikäisenä olo ole melko edullista? Vai olenko ihan väärässä?

No jos on yhtään parempituloinen, niin leikki-ikäisen hoitomaksut on 233 e kuussa. Siihen päälle ruuat (helposti 130 e kuussa), vaatteet, kengät, vakuutukset, lääkärikäynnit, kampaajat/parturit, harrastukset, lelut, kirjat, fillarit, sukset, luistimet jne, niin kummasti sitä kertyy. Ihan pieni on kaikista halvin varsinkin jos ostaa käytetynä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat