Alkuraskaus ja alkoholi?

Vierailija

Tuli sitten vietettyä vähän kostea pikkujoulu ennen kuin ennätin edes menkkoja kaivata. Olisko rv ollut jotain vajaa 5...? Onko tietoa mitenkä tuossa vaiheessa alkoholi vaikuttaa vauvan alkuu tai kofeiini, koska kyllä siinä meni kossubattereitakin ihan kiitettävästi?Voi kun olisi edes syytä provoilla tämmöisessä asiassa, niin ei tuntuisi omatunnossa niin pahalta!

Kommentit (2)

Vierailija

Rv5-6 ovat tärkeimmät sikiön kehityksen kannalta koska silloin sikiöllä kehittyy ja sulkeutuu keskushermostoputki (aivot, selkäranka jne). Mutta jos oli ennen rv5 niin hätää tuskin on.Sillä ei muuten ole väliä että sikiöllä ei ole vielä alkuraskaudessa muodostunut istukan kautta yhteyttä äitiin. Yhteys on kyllä olemassa heti siitä lähtien kun alkio kiinnittyy kohdun seinämään. Mistäs muuten äitikään kokisi raskausoireita heti alusta alkaen kuin siitä että hänen elimistönsä on yhteydessä alkion elimistöön.

Vierailija

vain kuinka moni kerkiää ennen raskaustestiä vetää oikein kunnon lärvit! =) se ei haittaa mitään. Minä kerkeisn itseasiassa vetää kahdestikin, ennekuin tajusin olevani raskaana. terve 3 v tyttö

ei siis huolta!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat