Onneksi uskonnollisia ympärileikkauksia ei enää kustanneta verovaroin

Vierailija

ainakaan meidän sairaalassa.

Kommentit (6)

Vierailija

Tiedän varmasti että niitä tehtiin julkisella puolella ainakin noin kymmenen vuotta sitten, vai onko siitä jo kauemminkin.

Juutalaiset niitä ovat tehneet Suomessa jo kauan. Kun Suomeen alkoi tulla enemmän muslimeita, ympärileikkauksista julkisella puolella luovuttiin. Siitä huolimatta juutalaiset ja muslimit ympärileikkaavat poikansa.

Minustakin olisi järkevämpää järjestää nuo leikkaukset julkisella puolella, samoin kun aborttejakin järjestetään.

Vierailija

Ympärileikkauksen syy pitäisi olla lääketieteellinen, sillä jos kaikkien päähänpistoja toteutettaisiin, kohta nenänpienennysleikkaukseenkin haluaisivat kaikki.

Vierailija

Tuntematta tätä asiaa hyvin, tulee mieleen vain tämäntyyppisessä asiassa, olisiko lapsen etu, että toimenpide tehdään julkisessa terveydenhuollossa.Onko 100% varmaa, että lapsi viedään yksityiselle lääkärille, eikä toimenpidettä tehdä kotikonsteín jonkun käytännön harjoituksia riittävästi tehneen toimesta, koska se on edullisempaa?En väitä, että näin toimitaan, mutta abortissa toimenpide tehdään julkisessa terveydenhuollossa, vaikkei ole sairadesta kyse, jotta kenenkään ei tarvitsisi rahan puutteen vuoksi turvautua puoskareihin. Miksi siis ei ympärileikkausta, jos vanehmmat teettävät niitä kuitenkin lapsilleen?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat