Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Millaisen astiaston haluaisit?

Vierailija

haluisin jonkun vaalean, vaikka Pentikin Vaniljaa.

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

mut mitä tarkoittaa siellä sivuilla kun on oranssi neliö siinä kohtaa, missä muissa asiastoissa tiedot esim.. saatavuustakuu? onko tän Aino-sarjan tekeminen siis jo lopetettu?

Vierailija

Käytössä on valkoinen (täysin puhtaan valkoinen,kuvioton) "halpis" astiasto.Ainoa vaatimus arkiastioilleni on valkea väri,se et ne on ohutta posliinia ja että samaa sarjaa saa helposti lisää ;D

Vierailija

Minulla on kahviastiastoja 24 erilaista sarjaa, uusin Iittalan punainen Taika. Ruoka-astiastoja on kymmenkunta erilaista. Jos pidän jostakin astiastosta, ostan sen. Tilaa vievät, rahaakin toki, mutta suurin osa on kirppari- tai huutokauppalöytöjä. Keräilyn aloitin 15 vuotta sitten Arabian kulta-aika -lautasilla. Sitten ostin KULMIKKAAn kesäkukan (Arabia), Se on vientiin tehty, joten sitä ei ole suomessa kellään. Pidän hirveästi Royal Albertin Old Country Rose-sarjasta, joista minulla on täysi kahvikalusto, samoin Moonlight Rosesta. Maksaisin maltaita, jos saisin vielä käsiini 4 punaista old country roses-teekuppia (suuaukko 10 cm). Mutta niitä saa vain Lontoosta eikä ole visaa.

Vierailija

Uniikkia keramiikkaa. Näin jo yhden ihanan astiaston, mutta se oli liian kallis. Lautaset maksoivat 40 euroa kappaleelta, enkä ole valmis maksamaan ihan niin paljon.

Vierailija

vieläkö himoitset amapola-astiastoa? minulla on aivan käyttämätön sarjan iso kulho /terriini, kannellinen .ihastuin joskus sarjaan ,mutta keräily jäi pahasti kesken ja tuo astia on enää jäljellä. myisin nyt mielelläni koska se on ainut tuon sarjan osa eikä sovi muihin astioihini.

Vierailija

niin halpa kuin jotkut merkittömät. Mutta siis halvempi kuin saman firman muut mallit.Itse kyllä tykkään niistä juhlavammista enemmän. Meillä on jo monta astiastoa, 12 hentelle kaikki, ja pitäisi kai vähän rajoittaa. Mutta ehkä joskun ostaisin jonkun kauniin klassisen kermanvärisen. Vaikka sitten Villeroy & Bochilta.

Vierailija

Arkena käytetään Teemaa eri väreissä, mutta valkoinen astiasto juhla-astiastona on mielestäni ainoa mahdollinen. Se on tarpeeksi juhlallinen itsessään ja helposti muunneltavissa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat