Syitä, miksi et hakeudu yksilöterapiaan kun sinulla on vaikeaa?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Lainaus:

Pyh, kunnallisia palveluja on olemassa ihan riittävästi.
Ei ei mitään = riittävästi?TK-lääkärin mukaan vakava masennus, ja apu oli että lykkäsi paketin jotain lääkettä kouraan (selittämättä mitä se on, miten se vaikuttaa, seurataanko tätä jotenkin).

Kysyessäni terapiasta lääkäri sanoi ettei julkiselle puolelle ole realistista yrittää, resursseja ei ole, jos terapiaa haluan, on se hankittava itse.

Näin Tampereella.Yksityiseen terapiaan meillä ei ole varaa.

Vierailija

toki sen että sairaanhoitaja voi olla myös psykoterapeutti jos on koulutuksen käynyt. niin ne psykologit ja lääkäritkin sen terapiakoulutuksen käy oman tutkintonsa päälle :)ja ajattele, psykoterapuettisi voi siis olla myös sairaanhoitaja... iik!Lainaus:

Sori vaan psykiatriset sairaanhoitajat!Psykologilla ja psykoterapeutilla on paremmat mahdollisuudet koulutuksensa puitteissa pureutua potilaiden ongelmiin.

Vierailija

Minulle taas terapia ja nimenomaan psykiatrian erikoislääkärin koulutuksen saaneen terapeutin apu on tarpeen, sillä olen maanisdepressiivinen. Ei tämän tason ongelmia ratkota omassa mielessä ja sitten vaan "porskuteta eteenpäin". Kaikki eivät sairasta vain pientä vitutusta.Ai niin, tänne eivät kai saisi hullut kirjoittaa.

Vierailija

erilaisten ongelmien yhteydessä. Ekalla kertaa kävin melkein pari vuotta, tokalla kertaa lyhyterapiajakson.Aika joutavaa paskanjauhantaa oli molemmilla kertaa. Välillä oli ihan hyviä keskusteluja, mutta en koe, että kumpikaan psykologi olisi minua tosissaan ymmärtänyt tai tiennyt, miten keriä ongelmiani auki.

Vierailija

Mulla on takana pari ja useilla sairaalanaikaisilla sama kokemus! Lisäksi muita avohoidon ihmisiä, jotka ovat pettyneitä. Olen saanut apua kahdelta eri psykologilta aikoinaan. Sori vaan psykiatriset sairaanhoitajat!Psykologilla ja psykoterapeutilla on paremmat mahdollisuudet koulutuksensa puitteissa pureutua potilaiden ongelmiin.

Vierailija

On vain jonninjoutavia sairaanhoitajia lätisemässä paskaa. Sori vaan, mutta ammattitaito ei riitä vaikeiden mt-ongelmien hoitoon! Ja yksityinen on kallista.Toivon, että Joensuun mielenterveyskeskus lakkautetaan!

Vierailija

paskanjauhaminen ja fläppitaululle kaavioiden piirtely.Uskon siihen että ihmisen on itse löydettävä ongelmiinsa ratkaisumallit ja inhoan ajatusta että joku muka tietävä mulle rahalla sanelisi miten minun tulisi menneisyyteeni suhtautua.Terapeutit on perseestä ja vallanhaluista narsistiporukkaa

Vierailija

onneksi ei ole ollut niin vaikeaa ettei ystäville puhuminen ole riittänyt. Onneksi olen järjellä saanut tunteet järjestykseen ja kemiat päässä ovat suht järjestyksessä

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat