Lastani kiusattiin, kun oli joulujuhlassa 100 euron marimekko päällä

Vierailija

Juu- missään perähikiässä sitä asutaankaan...

( pk-seutu)

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Aika vaikea kuvitella, että joku kiusaisi siksi, että vaattete maksoivat 100e. Vaatteiden ulkonäön takia taas voidaan kiusata - mutta miksi piti tässä mainita hintakin?100e juhlavaatteista ei ole edes paljon.

Vierailija

---valittiin mekkoa kauan...suren lapsen puolesta---lapsi tuli itkien juhlista kotiin ( olin katsomossa)( sama kiusaaja ollut jo 3 vuotta- koulu ei saa kuriin tilannetta edes juhlissa...)t. ap

Vierailija

koska niille tulee marimekosta mieleen vaan tiukkis opettajakoulutuksen läpikäynyt peruskoulunope joka on yhtä tylsä miltä näyttääkin

Vierailija

En kuitenkaan ymmärrä, miksi mainitset mekon hinnan aloituksessasi. Onko sillä jotain merkitystä asiassa? Ja tuo perähikiä-kommentti. En ymmärrä sitäkään. Eihän se unikko mitään viimeistä huutoa enää ole. Eikä sillä ole mitään merkitystä vaikka olisikin. Eihän kiusaamiseen mikään oikeuta.

Vierailija

sen Marimekon tai varsinkaan hinnan kanssa. Tiettyjä lapsia kiusataan vaikka mistä, toisia ei mistään. Surullista mutta totta, mutta jotkut lapset eivät vain voi "tehdä mitään oikein" mitä niiden kiusaajien mielipiteeseen tulee. Ei niitä suosittuja lapsia kiusattaisi vaikka olisi millaiset kesäkukat päällä.

Vierailija

Oliko kysymys oikeasti kuinka laajasta kiusaamisesta, vai vain siitä että joku yksittäinen lapsi joka ei koskaan ole tullut toimeen tämän lapsen kanssa jatkoi käytöstä jota on aina harrastanut? Ei silloin varmastikaan ollut mitään tekemistä sen Marimekon kanssa!Mielestäni kannattaisi puhua pojan vanhempien kanssa, jos kiusaamista on jatkunut noin kauan.

Vierailija

Yksi tykkää punaisesta, toinen sinisestä, yksi inhoaa vihreää. Jostain (väristä, vaatteesta, lelusta) pitäminen on jokaisen henkilökohtainen mielipide, ei ole ole olemassa oikeaa ja väärää. Ja ihminen, joka arvostelee toisen makua ei toimi kovin fiksusti vaan on lapsellinen. Kaikki eivät pidä kaikesta, mutta sitä ei ole fiksua sanoa ääneen.Meillä lapsi ei kauheasti hätkähdä jos ei pidä jostain hänen pitämästään asiasta, itseasiassa lasta tuntuu enemmän naurattavan se, että joku on niin lapsellinen, ettei vielä ole oppinut sitä, ettei toisia arvostella.Kiusaaminen ja arvostelu ovat ikäviä ja ne tuntuvat ikäviltä - mutta niitä ihminen tulee aina kohtaamaan, koska tässä maailmassa on niin paljon erilaisia ihmisiä ja joista osa ei ole oppinut käyttäytymisen perussääntöjä. Siksi meidän vanhempien tehtävä on kasvattaa ja tukea lasta niin, että tällä on hyvä itsetunto ja että lapsi oppii kohtaamaan myös vähemmän fiksuja ihmisiä ilman, että maailma siitä romahtaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat