Missä vaiheessa teillä jouluvalmistelut? Siivous tehty? Lahjat valmiina?

Vierailija

Meillä tehty tänään siivous, ihanan siistiä ja juhlavaa kun on koristeet!

Lahjoista 80% ostettu ja paketoitu.

Vielä pitää vain joulutorttuja leipoa ja kuusi koristella.Nyt viinilasillinen hyvällä omalla tunnolla:)

Sivut

Kommentit (24)

Kuusi haettu ja koristeet paikoillaan. Kaikki lahjat ostettu ja 80 % paketoitu. Alkuviikosta leivotaan vielä pipareita. Uudestaan tietty joutuu vielä siivoilemaan ehkä tiistaina, koska nurkat ehtii jo pölyyntyä jouluun mennessä uudestaan.

Joululahjat viime vuoden alesta

Joulukortit marraskuussa

Pakastin täyteen juhannuksena - uudet perunat, omasta maasta, tiedättehän

Sika teurastettu

Siivota ei tarvitse kun on aina niin tavattoman siistiä

Lapset nököttää jo pyhäpukimissaan sohvalla ....

Itse istun pianon ääressä ja laulan laulukirjaa kymmenettä kertaa kannesta kanteen....

Kämppä täysin sotkuinen, siivoan huomenna jos jaksan, mutta ei ole kyseessä joulusiivous. Illalla on jo taas kämppä ihan sekaisin lapsen ja miehen jäljiltä. Ruuista ei huolta, menemme mummolle. Joulukoristeita (lasten askartelemia) olen ripustanut sinne tänne ikkunaverhoihin ja teipannut ikkunoihin. Eiköhän tässä ehdi. Tässähän on vielä kaksi työpäivääkin, joten ei vielä voi joulua rentoutua odottelemaan.

Siivoamista ei ole aloitettukaan, kuten ei myöskään ruokarumbaa. Koristeluja ei vielä ole, muttei musta tarvitsekaan, tykkään jättää ne sitten aatonaaton ja aaton ohjelmanumeroksi.

...saattaa olla, että kinkun otan sulamaan su-ma aikana tai saattaa olla, että en...

Saattaa sitten olla niinkin, että käyn kaupassa vasta keskiviikkona ruokaa ostamassa, se luultavasti menee niin.

Saattaa olla, että lahjat on ostettu, paljoa en ole viitsinyt ostaa kun en halua ostaa vaan ostamisen pakosta mitään turhuuksia. Saattaa olla nimittäin niin, että kaikilla on jo kaikkea mitä tähän elämiseen tarvitaan.

Saattaa olla niinkin, että en tee yhtään mitään joulun eteen, saattaahan se joulu mennä ihan hyvin niinkin.Hyvää Joulua!

Lapset ovat ostaneet lahjoja jokaiselle perheenjäsenelle ja paketoinut ne itse. Huomenna leivon pari kakkua. Kinkku ostetaan luultavasti maanantaina. Ostamme kaikki laatikot ja lisukkeet valmiina.

Kerrankin täysin stressitön joulu, ihanaa.

Mies pesi uuninkin :) Joululahjat on kaikki ostettu. Piparit ja tortut vielä tehdään. Alkuviikko sitten aikaa miettiä ne ruoat.. itse laitan nyt glögiä ja nautin hiljaisuudesta...

pari viikkoa sitten kerroin täälä, että kaikki on joulun suhteen valmista. Ja eikös joukko hyeenoja hyökännyt välittömästi kimppuun ja haukkunut työtä tekemättömäksi ja mitä kaikkea siinä nyt olikaan...Jooh, noh koti on siis edelleen siivottuna (ja siistinä), koristeet paikoillaan, kukkien määrä on lisääntynyt koska rakastan niitä, paketit odottavat käärittyinä komerossa... Ruokasysteemit hallinnassa. Nautin tästä enkä revi ressiä.

Ja töissäkin käyn edelleen ;DKivittäkää minut nyt sitten taas jos teidän mieltänne parantaa.

Kuusi koristeltu ja jouluiset asetelmat tehty. Olohuoneen ruokapöydästä tuli aika ihana, kun levitin valkoisen liinan päälle harsoa , laitoin valoköynnöksen ja kukkia ja kynttilöitä. Siivoamatta on vielä kylppäri ja lasten huone. Meidän makuuhuoneen lattialla on myös pari epämääräistä röykkiötä. Huomenna siivoan loput ja teen lanttulaatikot. Lapset voisivat leipoa pipareita, jos jaksan käydä kipaisemassa piparitaikinan kaupasta. Maanantaina tulee jo ensimmäiset vieraat.

Ruokatilan pöydällä on valkoinen liina ja punaiset tulppaanit. Pyykkihuone on täynnä kuivaa pyykkiä, jonka silitän huomenna. Lahjat, 2 kpl, on ostettu ja hoidettu perille jo aikaa sitten. Ruokakauppaan menemme maanantaina. Tiistaille on pari tervehdyskäyntiä. Näin menee kahden aikuisen lapsettoman joulu!

Pipareita ja torttuja leivottu ja syöty jo useampaan otteeseen.

Kaikenlaista isompaa siivousta tehty, kuten sauna siivottu, tekstiilejä pesty yms., Huomenna siivoan ehkä jotain, perussiivouksen teen vasta tiistaina kun on vapaa- ei tarvii sitten siivota kahteen kertaan. Ehkä vois vielä leipoa tms. huomenna sillä aikaa kun mies ja lapset hakee kuusen.

Miten te saatte kodin pidettyä aina siistinä ja mistä saatte energiaa silittää kaikki vaatteet ja miten saatte pidettyä aina kaiken hallinnassa?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat