miksei mies halua kertoa vanhemmilleen että meille tulee vauva?

Vierailija

kaikille muille on jo kerrottu, aikoja sitten...

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Appikset sai tietää viimeisinä toisen lapsen odotuksesta. Pakotin miehen kertomaan ennen kuin mentiin kylään ja mulla iso maha... Miksei halunnut kertoa aikaisemmin? No kai se oli sitä, ettei halunnut vanhempiensa pilaavan odotuksen onnea. Heillä on tapana pistää onnelliset asiat matalaksi, maanrakoon. Mies halusi rauhassa iloita vauvasta.

Vierailija

hän halusi varjella salaisuutta synnytykseen saakka että saa sitten yllätyksenä räväyttää että mulla on tyttö/poika.Juuri se pitkälle viety salaisuus ja sitten repäisy

Vierailija

Oletteko naimisissa ? Varmaankin, jos hän on miehesi. Jos olette olleet vasta vähän aikaa yhdessä, niin ymmärrettävää tuo miehesi pelko.Oma mieheni ilmoitti tekstiviestillä, kun olin 5 kuulla raskaana.

Vierailija

Käy meillä usein lasten vuoksi, ei kertonut menneensä naimisiin.

Munaton luuseri otti sormuksen pois tullessaan ja netistä sattumalta huomasin siviilisäädyn vaihtuneen. Toivottavasti uusi rouva ei luule löytäneensä Unelmiensa Prinssiä :-)

Vierailija

tietää???Mua joskus ihmetyttää, miten pariskunnat ei puhu toisilleen, vaan naiset kyselee täältä mitä miehen päässä kulloinkin liikkuu????

Vierailija

välttyvänsä siltä kaikelta voivottelulta miten me nyt pärjätään kolmannen kanssa kun kaksi ekaakin niin vaativia. Kuulemma kun iskee suoraan nyytin mummon syliin niin saa vaan ihastelua ym. positiivista. Tykkää muutenkin järjestää "ylläreitä". Mulle ihan sama,omille vanhemmille kerroin + kavereille, kertokoon mies koska haluaa.

Vierailija

mutta meillä oli päinvastainen tilanne - mies olisi halunnut heti plussatestistä asti kiekua asiaa kaikille, kun taas mulle asia oli niin yksityinen ja herkkä ja täynnä pelkoja että mieluiten olisin kertonut ihmisille vasta vauvan synnyttyä...Lopulta asia meni niin että mies ei saanut pidettyä salaisuutta omille sukulaisilleen yli viikon 9, kun taas minä kerroin omilleni vasta rv 20, enkä silloinkaan mielelläni. Pelkäsin vain että ne suuttuisivat kovasti jos en kertoisi.

Vierailija

Mies olisi kertonut kaikille, minä en kenellekään, en edes vanhemmilleni. Toiset ihmiset vain haluavat pitää itselleen tärkeät asiat sisällään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat