Vierailija

Heh, tulipa hassusti muotoiltua aihe, mutta näinhän tämä on. Eli naapurissamme asuu aivan ihana mies. Koko ajan tuo viinaa kurkkuunsa kaataa, mutta on omalla tavallaan todella mukava ihminen - aina ohimennessään vilkuttaa ja moikkailee ja tulee juttelemaan. Tänään kun kävin kaupassa, tämä juoppo oli kaupan edessä ja toivotti meille oikein rauhallista ja mukavaa joulua. Toivottelin siinä takaisin ja tuli mieleen, että mitä jos muistaisi tätä "laitapuolen" kulkijaa jotenkin jouluna. Tuntuisi vaan jotenkin kornilta ostaa juopolle pullo viinaa, sillä se on ainoa mitä tuli mieleen.Kyseessä on siis oikeasti todella mukava mies, on oikein herrasmies ja on jo vuosien ajalta tuttu. Hänellä ei ole sukua / ystäviä joiden luokse jouluna mennä, kävi jo mielessä kutsua meille syömään, mutta se ei varmasti sopisi muille "perhejoulufanaatikoille". Mitä ihmettä keksin?

Sivut

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...uskoisin, että juopolle kelpaisi jokin säilyvä ruoka, vaikka paketti meetwurstia ja yksi pullo jouluolutta ruokajuomaksi. Tuskin kannattaa alkoholista nipottaa, jos kerran alan mies on. Varmaan ne kintaatkin kivat on, mutta hänhän ei ollut koditon...Tai sitten, jos kinkun paistat, niin siitä silpaset muutaman reilun siivun lautaselle ja viet jouluoluen kera. Ei maksa paljon ja oikein on kaunis ja jouluinen ajatus. Ensi Jouluna sitten :)

jos antaisit itse leipomiasi pullia tai tortuja tai pipareita.

Ei varmaan raaski ostaa mitään tuollaista, kun viina kuitenkin etusijalla. Siksi viinan antaminen on huono idea, kun hän hankii sitä kuitenkin itsekin.

Koskahohan on viimeksi syönyt itse tehtyä pullaa tai vastaavaa ?

herkkukorin joululahjaksi, ei mitään hienouksia vaikka varmasti nekin olisi syönyt mutta ihan perinteisiä joulujuttuja, glögi pullo, kahvipaketti, pipareita, likööri konvehteja, sisu pastilleja, rusina pähkinä sekotus.Mutta varmasti joku villasukka tai muu vaate vois olla kans kiva.

Älä pyydä kotiin syömään siitä voi tulla ehkä riesa jatkossa.

pienellä paikkakunnalla, jossa alkoholistit todellakin tonkivat kauppojen roskiksista ruokaa. Sossusta nämä saavat jotain "ruokaseteleitä" joilla siis kaupasta ei voi alkoholia ostaa, mutta juopotpa ovat ovelia ja ostavat kahvia ja myyvät sitä puoleen hintaan ohikulkijoille -> rahoilla sitten Alkoon.Taidan leipoa jotain pullaa ja piparkakkuja ja käyn ostamassa lämpimät hanskat ja villasukat naapurille. Kiitoksia teille asiallisista vinkeistä. :)AP

Sinolia ja Lasolia taitaa naapurilla olla entuudestaan kyllä jo ihan riittävästi. En tiedä miten tuo osaisi arvostaa herkkukoria jossa olisi jotain tyyliin hanhenmaksaa ja graavilohta, hän kun on tottunut syömään roskiksesta vanhoja roiskeläppäpizzoja.. Hmm.. Ehkä joku vaate voisi tosiaan olla kiva..AP

joka oli sammunut pari eineslihapullarasiaa ja muutama hernaritölkki kainalossaan portaille! Varmaan sellainen eväs kelpaisi, koska sekin ukkeli niitä kauniisti sylissään piti!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat