Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli veljelle ja hänen naisystävälle. Viinilaseja ajattelin että olisi Iittalan Verna lasit.http://www.iittala.fi/web/Iittalaweb.nsf/fi/tuotteet_juominen_juomalasit...Mitä viiniä voisi antaa?

Kommentit (16)

Kukaan täysjärkinen ei halua eriparilaseja kaappien täytteeksi ja niinkuin joku jo totesi,Verna ei todellakaan ole mikään viinilasi.

Osta vaikka punkku ja valkkari jos et muuta keksi tai yksi laadukas viini.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mieluummin yksi niin hyvä ja kallis viini etteivät raaskisi ostaa sellaista itselleen kuin kaksi lasia joita eivät välttämättä tarvitse tai halua ja keskihintainen viini jonkalaisia ehkä ostavat itselleen muutenkin koko ajan.Koko lahjasumma siis yhteen viinipulloon, ehdotan minä.

mikään viinilasihan se ei ole.Jos taas tarkoitus on ostaa viinilasia niin iittalan vaikka mondo on parempi ja jos ostat nyt 2 ja vaikka veljesi nimipäiväksi ja synttäriksi toiset ja kolmannet parit niin siinä ehkä olisi järkeä.

että pidä itse sitten huoli siitä että täydennät tuota lasikokoelmaa tulevina juhlapäivinä :) Että saavat säädyllisen määrän laseja kokoon :)

Tai sitten ostat oikeat viinilasit ja jotain oikeaa viiniä. Viinilasi kaareutuu aina reunoista hieman sisään päin aromien säilymisen vuoksi eikä Verna nyt ihan viinilasi oo, vaikka siihenkin sitä käytetään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat