Vierailija

.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sisällä ollessaan kantaa ruokakupin viereeni ja tönii kuonollaan. Ulkona ollessaan raahaa ruokakipon niin lähelle ulko-ovea kuin vain saa ja aloittaa vaimean haukkumisen. :)

-Berni istuu ensin keittiössä kupin edessä ja haukahtaa kerran. Jos se ei saa ihmistä liikkeelle, koira tulee mieheni tai minun nenän eteen istumaan ja katsoo suoraan silmiin sellaisella ilmeellä, joka sanoo: MÄ KUOLEN NÄLKÄÄN, nyt se peppu ylös siitä tuolilta/sohvalta ja ruokaa nenän eteen ja vähän äkkiä!

-Ajokoira istua nakittaa ruokakupin edessä ja odottaa, josko joku sattuisi tulemaan edes vahingossa keittiöön. Tarpeeksi kauan odotettuaan tuo alkaa kolistelemaan kuppia (koirilla on metalliset ruokakupit ja muovinen vesikippo) ja jos tuokaan ei auta, niin koira menee makaamaan omalle paikalleen yläkerran rappujen alle ja kun ihminen vihoviimein menee keittiön suuntaan (tai muuten vaan koiran ohitse) koira nostaa päätään ja näyttää niiiiiin loukkaantuneelta kuin olla ja voi :D Ollaan monet kerrat naurettu tuolle pöhkölle.

-Nöffi tulee ihmisen eteen istumaan ja lätkäisee molemmat tassunsa ihmisen syliin ja katsoo anovasti ihmiseen: TULE NYT, TAHTOO RUOKAA JA ÄKKIÄ!

-Husky ei tee oikeastaan mitään, se ottaa vaan lunkisti ja luottaa siihen, että kyllä sitä ruokaa tulee, kun vaan malttaa odotella.

-Marsut (kaksi kappaletta) vinkuvat kuin pikku porsaat. Nämä kyllä vinkuvat aina, kun kuulevat, että joku avaa jääkaapin oven ja sillä ei ole mitään väliä, vaikka herrat olisivat just 6 minsaa sitten saaneet ruokaa :D

-Kääpiöluppa rupeaa heittelemään metallista kuppiaan pitkin häkkiä.

-Gerbut, rotat, hamsut, kilppari ja partis eivät tee oikeastaan mitään.

-Undut laulavat erityisellä äänellä, kun kaipaavat ruokaa.

-Toinen kissa tulee jalkoihin kiehnäämään ja kun saa ihmisen huomion, rupee menemään keittiön suuntaan koko ajan tarkistaen, että ihminen varmasti seuraa perässä. Keittiössä katti jää sitten jääkaapin eteen odottamaan, että ihminen varmasti tajuaa, mitä se tarkoittaa.

-Toinen kissa puolestaan lösähtää ihmisen syliin ja puskee ihmisen melkein hengiltä tai sitten kissa tulee näppiksen tms. päälle ja läpsäisee tassulla, että nyt peppu ylös. Mulla on nälkä!

tulee eteen maukumaan, hyppää kyljen päälle (jos nukun) tai tekee jotain kiellettyä ja katsoo, että näinhän varmasti ja sitten kipittää ruokakaapin eteen.

mitä tahansa olenkaan tekemässä, niin estää sen. Joskus raapii ovia, naukuu, ja oikein pirulliseksi heittäytyessään availee huoneiden ovet.

Meillä kaksi kissanpentua jotka tekevät kyllä selväksi jos ovat nälkäisiä.....kiipeevät pöydälle,riehuvat,kiipeävät säärtä pitkin tai hyppäävät ihan suoraan ahteriin kiinni:D.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat