Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitäs teidän kotona touhutaan juuri nyt?

Vierailija

1v nukkuu, mies makaa sängyssä katsomassa columboa. mä katoin olkkarissa totuuden hetken ja hetkeks ajattelin istahtaa tähän ennen suihkuun menoa.

Kommentit (15)

Kaksi koululaista juovat saunalimsaa ja juttelevat keittiössä, rauhallisesti. Lähtevät kohta hampaiden pesun kautta sänkyyn. Minä käväisen koneella viinilasin kanssa ja lähden kohta ripustamaan pyykkiä kuivumaan saunaan. Sitten ajattelin istua katsomaan elokuvaa ukon kanssa.

äiti istuu ja katsoo csi:tä 9v veljeni kanssa, sisareni 6v laittoi juuri muroja itselleen ja lapselleni ja itse istun koneella.Nyt nuo kaikki lapset konttaa ympäri asuntoa

Minä tässä koneella, mies autotallissa korjaamassa moottorisahaa, vauva nukkuu sitterissä vieressäni, kaksi keskimmäistä nukkumassa ja vanhin loikoilee sohvalla ja lukee kirjaa.

Lapset meni juuri nukkumaan, pienin taisikin nukahtaa heti, isommat höpöttelevät vielä keskenään. Mies alkoi juuri laittamaan pipari taikinaa valmiiksi huomiselle. Itse avasin astianpesukoneen jäähtymään ja istahdin tähän hetkeksi lepäämään.

- kolme vanhinta lasta (6v, 5v ja 3v) nukkuvat

- mies meni just saunaan

- minä imetän 1v kuopusta netissä surffaten ja vanhaa Nightwishiä luukuttaen

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat