Mitäs teidän kotona touhutaan juuri nyt?

Vierailija

1v nukkuu, mies makaa sängyssä katsomassa columboa. mä katoin olkkarissa totuuden hetken ja hetkeks ajattelin istahtaa tähän ennen suihkuun menoa.

Kommentit (15)

Vierailija

Kaksi koululaista juovat saunalimsaa ja juttelevat keittiössä, rauhallisesti. Lähtevät kohta hampaiden pesun kautta sänkyyn. Minä käväisen koneella viinilasin kanssa ja lähden kohta ripustamaan pyykkiä kuivumaan saunaan. Sitten ajattelin istua katsomaan elokuvaa ukon kanssa.

Vierailija

äiti istuu ja katsoo csi:tä 9v veljeni kanssa, sisareni 6v laittoi juuri muroja itselleen ja lapselleni ja itse istun koneella.Nyt nuo kaikki lapset konttaa ympäri asuntoa

Vierailija

Minä tässä koneella, mies autotallissa korjaamassa moottorisahaa, vauva nukkuu sitterissä vieressäni, kaksi keskimmäistä nukkumassa ja vanhin loikoilee sohvalla ja lukee kirjaa.

Vierailija

Lapset meni juuri nukkumaan, pienin taisikin nukahtaa heti, isommat höpöttelevät vielä keskenään. Mies alkoi juuri laittamaan pipari taikinaa valmiiksi huomiselle. Itse avasin astianpesukoneen jäähtymään ja istahdin tähän hetkeksi lepäämään.

Vierailija

- kolme vanhinta lasta (6v, 5v ja 3v) nukkuvat

- mies meni just saunaan

- minä imetän 1v kuopusta netissä surffaten ja vanhaa Nightwishiä luukuttaen

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat