Apua, miten saan googlesta oman nimeni pois?

Vierailija

menin tekemään aika moisen mokan (siitä sen enempää puhumatta) nyt minun nimeni lukee googlessa ja tämä juttu tulee ensimmäiseksisaanko sitä miten alemmas listalla? tai mieluiten kokonaan pois?mihin voisin nettiin lisäillä nimeäni että ne menisivät listan kärkeen =)

millä perusteella menee googlessa ekaksi joku sivu

Sivut

Kommentit (20)

ihan samaan osoitteeseen voi tehdä uuden sivun (siis ihan tarkalleen samalla osoitteella oleva sivu) ja se voisi olla sisällöltään ihan erilainen. Joten vaikka se googlessa tulee ekaksi, niin sivua avatessa tulee esille vain tämä uusi sen päälle tehty sivu.Ajan oloon tuo sivu poistuu kyllä. Google käy tarkistamassa silloin tällöin, onko sen laskureihinsa varaamat sivut enää voimassa ja onko siellä enää niitä hakusanoja, kun eivät ole, niin poistuvat. En tiedä, millä mekanismilla google käy näitä tarkastuksia tekemässä.

mut meneekö se ekaksi vaikken hyväksyisi ketään kavereita, tai käyttäisi koko sivua? en oikeen tajua koko facebookkiajuttu on jo poistettu aikoja sitten (lue päivitetty koko sivusto), mutta näkyy silti googlessa =(

on tehnyt vuodatukseen blogin. Saisinkohan sillä tavoin tuon alemmas jos tekisin itsellenikin oman blogin? =)vai meneekö se silti vain yhdellä alaspäin ja edelleen on etusivulla tuo typerä juttuni??mihin eri paikkoihin liittymällä saisin nimeni googleen?

osallistua kuin paikallisen suunnitusseuran viikkorasteilla, lampsia reitti ympäri ja saada loppuaika 7h56min niin johan nimi koreilee netissä. Eli googlettamalla löytyy :-) Et paljon mahda asialle mitään. Vaikka nimeäsi et joka paikkaan tyrkyttäisikään, niin mitä kummallisimpia reittejä se nettiin ajautuu.

mutta uusia osumia nimeesi saat tekemällä webbisivuja ja kirjoittelemalla nimeäsi esim. täällä vauvan keskustelupalstalla (tosin ei kovin fiksua kuvaa anna sekään ; ).

häpeän sitä niin =(jos suomi24:lle kirjoittelee nimeään, niin meneekö se googleen? voisin vaikka ihan omalla spostiosoitteellani ostaa jotain, siis missä on minu nimeni

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat