Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuntuu niin hölmöltä, kun korkeakoulu ja sairaanhoitajaksi opiskelu ovat samassa lauseessa.Jotenkin ammatikorkea sanassa se korkeakoulu kuulostaa että on hakeutumassa vaativiin tehtäviin, joissa vain 10-15 % kansalaisista kykenee toimimaan, mutta sitten tuo sairaanhoitaja. HÖH ihan perusduunia nyky-yhteiskunnassa. Kuulostaa vaan hölmöltä, kun korkeakoulutermi voisi tarkoittaa jotain ihan muutakin kuin perusduunia.Kalskahtaa pahasti korvaan (tai silmään), kun ei vieläkään meinaa uskoa että perusduuni vaatii korkeakoulututkinnon...muka.(Tämä oli siis yhdessä aloituksessa)

Kommentit (3)

Sehän onkin AMMATTI korkeakoulu ja ihan perusduunareitahan sieltä tulee, vähän parempaan palkkaluokkaan vaan. esim. sairaanhoitaja/lähihoitaja, Ravintolapäällikkö/ tarjoilija, Keittiöesimies/kokki.

työssään pätevöitynyt ja fiksu kavaeri päässyt ravintolapäälliköksi ihan tavallisilla kokin papereilla. Sama koskee kai kaikkia muitakin aloja, päälliköksi pääsi, tai ainakin esimeieheksi, jos oli fiksu.Nykyään ei tarvitse olla fiksu, riittää että notkuu muutaman vuoden jossain pois työmailta jossa ihmiset tekee töitä.AMK.... mihin koko koulutusta tarvitaan, onhan meillä akateemiset tekemään vaativammat hommat ja työntekijöistähän tässä on pula ollut viime vuosina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat