Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä molemmat lapset sairastaa astmaa - erityisesti infektioiden aikaan tilanne menee pahaksi hoitavasta lääkityksestä huolimatta ja joudumme usein käymään lääkärillä ottamassa spriralla.

Pienin lapsemme (3v) oli viikon ajan kärsinyt vaikeasta tilanteesta: Lima ei irronnut, ahdisti, hengitys meni itkiessä ja nukkuessa aivan tiukkaan. Kävimme 3 kertaa lääkärissä: Koska ei kuulunut pahoja vinkunoita, emme saaneet avaavaa lääkettä. Kuitenkin silmällä katsoen apuhengityslihakset olivat käytössä, ahtautta oli. Saimme sitten lähetteen yliopistosairaalaan. Lapsemme oli vilkas saamistaan astmalääkkeistä ja lastenlääkärin ensimmäinen kommentti olikin että "Mitäs näin hyväkuntoinen lapsi tekee lastenpolilla?" Ja katsoi minua siihen malliin että äidissäkö vikaa. Noh ääni muuttui kellossa kun näki tihentyneen ja vaikeutuneen hengityksen. "Mutta OSASTOLLE ei ole tarvetta" lääkäri tokaisi - en olisi sitä varten sinne mennytkään. Kerroin että yöllä hengitys vinkui äänekkäästi ja oli katkoksia.Olen nyt 2,5 viikkoa hoitanut astmaattista lastamme, täysillä menee avaavat lääkkeet ja uudet lääkkeet saimme.Onko tosiaan niin että astma on ihan "ok" ja lastenpolille mennään vasta kun on sitä kuumetta ja hengitys NIIN tiukassa että piipaalla mennää????

Kommentit (3)

joten molempien astma hoituu yksityisesti. Aina on sama erinomainen lääkäri, jolle saa soittaa, jos on ongelmia ja spira saadaan vuokralle kotiin, ettei tule sairaalakeikkoja, eikä piipaa-autoja.Ikinä en julkisten varassa notkuisi kroonisesti sairaan lapsen kanssa.

Meillä toisella on vakuutus... olemme julkisella puolella ja toki siellä on hyvä hoito JOS ja KUN simme pääsemme, siis ihan astmapolille. Pitänee vissiin siirtyä sitten yksityiselle...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nimellistä vuokraa vastaan. Samahan se on antaa sitä kotonakin. Ja lääkäri antoi kotinumeronsa, joten ongelmatapauksissa voi soittaa heti.2

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat