Vierailija

...ettei lapsi nää että suoraan kaapista kannetaan olkkariin :S Vinkkejä kiitos :)

Kommentit (7)

Lainaus:

Jossain vaiheessa alatte puhumaan että ihan kuin kulkusten kilinää olisi ulkoa kuulunut. Ja kurkkaatte portaille. (minkä ikänen lapsi on, uskooko vielä ihan täysin pukkiin?)
Näin oli meillä koko lapsuuteni (eli että tonttu on tuonut ne oven taakse) ja meni ihan täysillä jonnekin 6v asti.Toinen hyvä ehdotus oli se että ne ovatkin kuusen alla kun tulette saunasta tms.Tuo tonttujuttu on kyllä parempi jos lapset uskovat pukkiin vielä täysillä ja odottavat pukin käyntiä. Rupeatte vain etukäteen jo lapsia vähän valmistelemaan siihen että "ei se pukki taida ehtiä ihan joka vuosi kaikille maailman lapsille kotiin käymään ja meillä hän on nyt käynyt niin monta kertaa vuodessa että äidin ja isin laskelmien mukaan tänä vuonna voikin meille tuoda tonttu lahjat".Yleisesti ottaen olen kyllä sitä mieltä että lapset harvoin kaipaavat pukkia....he vaan kaipaavat niitä lahjoja joita pukki tuo joten tuskin tulee ihan hirveä pettymys pukittomasta joulusta kunhan lahjat löytyy. ;)

Jossain vaiheessa alatte puhumaan että ihan kuin kulkusten kilinää olisi ulkoa kuulunut. Ja kurkkaatte portaille. (minkä ikänen lapsi on, uskooko vielä ihan täysin pukkiin?)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

itse asiassa paremmin ilman pukkia, on ollut tuttu pukki niin vähän on lapsia epäilyttänyt..Me ollaan lähdetty kävelylle/haudalle/katsomaan näkyykö pukkia ja sillä välin lahjat on ilmestynyt kotiin jonnekin:ovelle, olohuoneeseen tai kuusen juurelle.

Ihan oikeasti ap, eikö mitään keinoa pälkähtänyt päähän? Luuletko että kaikissa perheissä missä uskotaan pukkiin, käy pukki? Ei voi olla taas tätä..

Meillä on äidilläni ollut monena vuonna kiireinen pukki joka on yhteen huoneeseen heittänyt lahjat sikin sokin sängylle ja lattialle ikkunasta. Lapsista tämä on ollut hauska "tarina". Lahjoja on sitten yksi kerrallan tuotu olohuoneen puolelle jaettavaksi. Näin kun jako matkaa on hieman enempi ehditään paketteja tarkastella paremmin. Tutkia kääreitä ym.

Paketit on myös ilmestyneet kuusen alle sillävälin kun on käyty jossain mutta minusta se menee helposti riehumiseksi. Ulkovaatteet päällä hypitään ja kiljutaan. Vaatteet lentää sikin sokin eteiseen kun pitää päästä pakettien kimppuun. Meillä siis näin käy helposti voihan se olla toisessa perheessä toisin.Nyt viimejouluna meidän esikoinen 8v oli joupukkina ja toi lahjat. Sekin oli hauskaa tuttu pukki jonka saikin tunnistaa. Meidän lapset eivät ole oikein ikinä uskoneet joulupukkiin. Lahjoja tehdään ja paketoidaan yhdessä. Olen sanonut että pukki tuo yhden lahjan jokaiselle ja loput lahjat on ystäviltä ja sukulaisilta. Jouluun kuitenkin kuuluu tarinat ja kertomukset tontuista. 5v pojan kanssa katseltiin tontun jälkiä lumessa tosin poika oli sitä mieltä että ne olivat variksen jälkiä vaikka yritin perustella asian niin että varis on lintu joka lentää niin ei mennyt läpi. Tuo kuitenkin on mielestäni mukavaa hupsuttelua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat