Oikeestikko Aira Samulin rakentamassa itselleen vielä taloa? kuinka vanha se on

Vierailija

mtv3 nyt

Kommentit (8)

Vierailija

Mutta katoin myös jotain ohjelmaa jossa esitteli tulevaan vanhuuden kotiaan. Se näytti fiksulta pikku talolta, ei lainkaan sellaista pröystäilyä mitä ihmisillä yleensä on.

Vierailija

uuden yksikerroksisen talon tai eikö tuo liene jo valmis koska sitä jo viime kesänä rakennettiin (Joka kodin asuntomarkkinat).Vanhassa hirsitalossa lienee useampi kerros ja tilat eivät ole käytännölliset vanhemmalle ihmiselle (kynnyksiä yms.).Hienoa, että uskaltaa vielä tuon ikäisenä vaikka ilmeisesti monen mielestä pitäsi istua jo kiikkustuolissa. Kyllä monet (naiset) elävät reilusti yli 90 v joten Airallakin on toivottavasti monta elon vuotta edessä.

Vierailija

asutaan vuokralla. Ja silti sisustetaan ja pidetään tupareita.Aira taitaa olla aika hyväkuntoinen kasikymppinen, joten 10 vuotta helposti on odotettavissa olevaa elinikää, 15-20 mahdollinen. Ettekö te sitten haluaisi laittaa 10-15 vuodeksi kotia itsellenne? Esim. jos kolmekymppisenä rakentaa kodin, ja asuu siinä neli-viisikymppiseksi asti, ei kukaan pidä tätä mitenkään kummallisena.Puhumattakaan nyt siitä, että vanhempi ihminen voi haluta rakentaa talon perinnöksi jälkipolvillekin...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat