Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Keisarileikkauksillekin pitäisi laittaa hintalappu kolmen jälkeen

Vierailija

Hurjia tarinoita nuo, että äidille on tehty 7 ja jopa 10 keisarileikkausta. Ihmeellistä pelleilyä omalla ja lasten terveydellä ja vielä kallistakin. Jos lapset eivät pysty normaalisti syntymään, niin onko niitä pakko tehdä yhteiskunnan varoilla niin paljon. Leikkausvarat voisi käyttää sairaiden hoitoon. Toinen mahdollisuus olisi, että ylimääräiset leikkaukset, esim. 4. ja sitä useammat, maksaisi itse.

Kommentit (3)

Vierailija

Sitten kun ne sanoo että meitä suomalaisia on kohta liian vähän niin kyllähän me voidaan hankkia sitten muualta tuota työvoimaa. Ovat varmaan oppineet lisääntymään ja synnyttämäänkin paljon naturaalimmin. Sitten kun me tulevaisuudessa sekoitumme niin (Jessssssss) pelastumme kun olemme niin luomuja että.

Vierailija

Ihan niin kuin on se sääntö että julkisella saa vain 3 lapsettomuushoitoa.Eikös se ollutkin niin kaikkien luomumammojen mielestä että lapsensaanti ei ole subjektiivinen oikeus eli jos ei luonto anna myöskään alakautta synnyttää vaan tarvitaan lääkäreiden apua sektion avulla niin sitten vanhemmat saa ihan tyytyä siihen kolmeen lapseen tai maksaa ylimenevät itse. Samalla tavallahan sanotaan ettei lapsettomuudesta kärsivillä ole subjektiivista oikeutta saada lasta - jos lasta ei kuulu niin voi voi vaan.

Uusimmat

Suosituimmat