Vierailija

laitoin uunivuokaan karjalanpaistilihat, sipulia, porkkanaa ja mausteeksi suolaa ja mustapippuria. UUni on 175 astetta. Vettä niin, että lihat peittyvät. Pitääkö vuoka peittää kannella? Onko lämpötila liian kuuma?

Kommentit (9)

uuniaika 5-6 tuntia.Pidä ilman kantta että päällimäiset pääsee ruskistumaan.Seuraavan kerran kun teet karjalanpaistia laita lihat ilman vettä uuniin ja lämpötila 250 astetta ja pidä sen aikaa että lihat ovat ruskistuneet, kääntele ja jatka että ruskistuu edelleen. Lihoista irtoaa nestettä. Kun on ruskistunut lisää vesi ja suola sekä kokonaiset pippurit ja laske uunin lämpötila 150 asteeseen ja pidä uunissa 5-6 tuntia.Laita kasvikset (sipuli,porkkana) viimeiseksi pariksi tunniksi mukaan ja lisää vettä tarvittaessa.Pitkä uuniaika takaa maukkaamman lopputuloksen, maut syvenee. Itse käytän maustepippuria mummolta opitusti. Kasviksia en käytä silloin jos lisukkeena on laatikot niin kuin jouluna on.

ja paistoaika liian lyhyt.Laita puoleksi tunniksi 225-asteiseen uuniin ja tiputa lämpö sen jälkeen 125-150 asteeseen ja paista väh. 5-6 h

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat