Vierailija

Miksi te jotkut, ette tajua Päiväkodin juhliin, koulun juhliin terveysasemille vaan ei tulla HAJUVESISSÄ!!!!!!!!!!! Toisilla tuntuu olleen käytössä 20 vuotta sama hajuvesi ja itse sitä ei enään haista joten sitä lisätään ja lisätään ja lisätään. ja tuloksena on tolkuton lemu, kuin se pullollinen olis kipattu kokonaan päälle.Päiväkodeissa, kouluissa ja varsinkin siellä TERVEYSKESKUKSISSA on allergisia ja astmaattisia ihmisiä. mm itselläni ja lapsellani hajuvedet laukaisevat astamakohtauksia ja migreeniä. Onpa kivaa sitten tulla lapsen juhliin tai tk:hon kun olet sairaampi kuin tulessasi. Olisiko liikaa vaadittu, että näinä pieninä hetkinä tulette VAIN suihkunraikkaana ( mikä on muuten huomattavasti parempit uoksu kuin keinotekoinen lemu) . Näin me kaikki voisimme nauttia koulujen päiväkotejen juhlista ja tulla sinne terveyskeskukseenkin ilman pelkoa.

Sivut

Kommentit (19)

että ei ne ite tajua miten ne lemppaa..yks sukulainen käyttää varmaan 1000litraa hajuvettä päivässä mut itse ku polttaa vaik tuoksukynttilää niin se ei kestä sekuntiakaan sitä hajua..(hän on allerginen)Ne on niin tottuneita siihen..huom.olen myös itsekkin allerginen

jo silloin kärsin hajuvesista niin astman kuin migreenin takia.

mm. yhden tietyn opettajan tunneille en voinut osallistua ollenkaan....Meidän suvusssa vain minä olen allerginen, kaikelle. joten ei voi olla elintavoistakaan kaikki kiinni. Ihan samaa ruokaa olen syönyt ja juonut.

Ja sitten on tämä toinen puoli jotka kärsii migreenistä. niin heille se haju saattaa laukaista pahan siis todella pahan migreeni kohtauksen. Jolloin ollaan työkyvyttömiä viikon.. mutta eihän se haittaa.Ja muuten sipasu on eriasia kuin lotraus. ihmisten vaan pitää tajuta, että vaikkei sitä enään itse haista niin ympäristö haistaa silti, kun me ei olla totuttu.

mikäli käyttää hajuvettä. heheh.. kunnon skeidaa...Jos on ns. hajusteallerginen niin taatusti suurempi lemu on hajuvedessä kuin jossain vanilja tuoksuisessa tuoksukynttilässä..

Lainaus:

mikäli käyttää hajuvettä. heheh.. kunnon skeidaa...Jos on ns. hajusteallerginen niin taatusti suurempi lemu on hajuvedessä kuin jossain vanilja tuoksuisessa tuoksukynttilässä..
ei aiheuta mitään reaktiota, mutta tuoksukynttilät ja tupakka salpaavat hengityksen.

Nykyään ei enää kestetä yhtään mitään missään. Mistähän se oikein johtuu?Olen aloittanut kouluni jo 70-luvulla. Kellään ei ollut allergioita eikä yliherkkyyksiä. Pitää varmaan miettiä vähän omia elintapoja, koska jostainhan noi vaivat tulee (jos ne edes on oikeita).

Tosin lähimmäisen rakkautta pitäis ihmisistä löytyä sen verta, että ei tule selaisiin paikkoihin missä hyvin suurella todennäköisyydellä joku saattaa saada kohtauksen.Ja tuokin on totta ettei sairaaloiden ovensuut ola tupakkapaikkoja. Onneksi meillä hämeenlinassa ei saa sauhutella ovien suussa. siellä on ihan oma kärytys huone.Pitäsiköhän meille allergisillekkin hommata joku hajuton koppi? Kun ei voi kietlää allergisiakaan mnemästä sairaalaan tai päiväkotiin, kouluun jne..

En tiedä tuoksuuko hajuvesi edes ollenkaan, kun laitan sitä niin vähän. Äitini on astmaatikko, eikä hän ole koskaan valittanut hajuvedestäni. Kukaan muukaan ei ole maininnut, että hajuveteni ärsyttäisi. Johtuuko tämä siitä, että laitan niin vähän hajuvettä vai ovatko jotkut merkit vähemmän ärsyttäviä kuin toiset?

Tiesitkö muuten että hajuvedet on joskus kehitetty. paskan ja hien hajun peittämiseksi 1600 ja 1700 luvuilla kun oli muodikasta olla peseytymättä. Ja mikä oli puhtauden merkki silloin no se, että paita oli aina valkoinen.. heh..Minä ymmärrän, että ns. normi elämässä käytetään hajuvesiä, enkä ole sitä tuomitsemassa. Mutta koulut, käiväkodit ja terveyskeskukset ovat minusta paikkoja joissa pitää ottaa huomioon kanssa ihmiset. Vai onko maailma todella niin itsekeskeistä nykyään, ettei välitetä miten vaikka astmaattinen lapsi kärsii hajuvedestä. Eli sinä aikuisena?? katsot mielummin pahaa astmakohtausta ( johon muuten voi kuolla) vierestä, kunhan vaan saat ruikkia päällesi keinotekoista hajua?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat