Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

laulaa kaikkea youtube biisejä ihan innoissaan! Mä en käsitä, toi 7 ei kyl innosta yhtään opiskelemaan! En ihmettele miksi suomalaiset on niin huonoja kielissä.

Opella taitaa olla asennevamma! Kyl on masentavaa kun 11 vuotiasta pitää morkata huonoilla numeroilla.

t. pettynyt äippyli

Kommentit (4)

Täälläkin lapset laulaa YouTubesta biisejä ja hakevat rinnalle Liramasta sanat, työpöytä jaetaan kahteen lohkoon ja on hauskaa.Koetulokset ovat olleet kymppejä enkusta ja myös todistuksessa kympit.Et kertonut miten enkku koulussa sujuu ja opettaja arvioi koulumenestystä ei liene teillä kotona kuuntelemassa sitä innokasta laulantaa.Tuntiaktiivisuus vaikuttaa myös numeroon sekä onko tehtävät tehty ja pistarit sekä kokeet, kaikkien näiden summa on lapsesi numero.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pienestä pitäen opettaa ettei niillä numeroilla aina välttämättä ole väliä jos kuitenkin tuntee osaavansa. Se että kotona ollaan aina pettyneitä lapseen jos numero ei ole vähintään kasi niin voi myöhemmin kasvaa ylisuorittamiseksi. (En siis oleta että teillä kuitenkaan niin on!) Se jos mikä on kauheaa katsottavaa kun kuuden ällän oppilas on itsemurha aikeissa bileissä masentuneena kun kuitenkaan kukaan ei välitä. Se kun ei aina ole numeroista kiinni.Muistan kun yksissä ammattikoulun joulujuhlissa tuttu tyttö rupesi itkemään (ikää meillä kaikilla silloin noin 23v) koska todistuksessa oli yksi nelonen ja muut olivat vitosia. Täydellisyyden tavoittelu oli mennyt aian liian pitkälle. Me ollaan muutakin kuin numeroita ja siihen pitäis kannustaa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat