Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Sivut

Kommentit (23)

kaikki ystäväni ovat joko ulkomailla tai omien sukulaistensa luona. Ystävien luokse voisin mennäkin, mutta en sentään heidän sukulaistensa luo.

yritän kyllä löytää ne hyvät puolet tästä, mutta tosiasiahan on, että ne ovat vain laiha lohtu.Yritän pitää lipun korkealla, vaikka vaikeaa se onkin. Hyvää joulua myös teilleap

yritä löytää joku yllättävä joulukokoonpano.Mulla oli kerran tosi hauska kerrostalojoulu (maalta kotoisin, joten arvannette, miten eksoottista jo tuokin oli). Porukkana oli vanha lapsuuden ystävä, tämän juuri leskeksi jäänyt sukulainen sekä keski-ikäinen urakiituri, joka työnteon lomassa unohti hankkia junalipun ajoissa ja jäi mottiin kaupunkiin. Illalla tuli ihan oikea joulupukki, joka olikin tämän uramiehen työkaveri, joka vietti yksin joulua.

lapset isällään, omat sukulaiseni niin kaukana etten voi matkustaa heidän luokseen ja kaikki ystäväni ovat joko ulkomailla tai sukulaistensa luona. Yleensä ystäväni ovat tulleet jouluisin meille, mutta tämä vuosi on poikkeus kaikissa suhteissa. Tiedossa on yksinäistäkin yksinäisempi joulu.Yritän asennoitua jouluun vain muutamana vapaapäivänä ja mahdollisuutena hemmotella itseään, mutta jossain taustalla kummittelee suru yksinäisestä joulusta.

Jos sun ystävät on yleensä sun luona, miksi sä et voisi tänä jouluna mennä jonkun sun ystävän luokse?

Toivottavasti kuitenkin keksit jotain mielekästä tekemistä jouluksi!

Olisiko sinulla jotain vinkkiä tai näkökulmaa, joka saisi näkemään uusia ratkaisuja, mitä hän ei vielä näe? (Esim. hiljaiset päivät ovat mahdollisuus levittää, lajitella ja laittaa kansioihin valokuvia, kun lapset eivät juokse tallomassa niitä. Oletko tehnyt kaikille lapsillesi oman kansion, mihin olet kerännyt muistoja, myös kirjoitettuja? Tai kirjoitatko ystävillesi käsin kirjeitä. Nyt olisi mahdollisuus esim. lukea runo- ja aforismikirjoja ja valita jokaiselle jokin henkilökohtaisesti sopiva teksti tai vain kertoa, mitä tähän vuoteen on sinun ja lastesi elämässä kuulunut tai mistä unelmoit ensi vuodelle tai mistä haluat kiittää ystäviäsi.)Vai onko ainoa asia, mikä ystävääsi lohduttaisi se, että käärit hänelle pehmoisen shaalin harteille ja tuot mukin kuumaa juotavaa sohvanurkkaan tai halaat sanoitta pitkään?Voisitko olla itsellesi tuo ystävä?

Lainaus:

kaikki ystäväni ovat joko ulkomailla tai omien sukulaistensa luona. Ystävien luokse voisin mennäkin, mutta en sentään heidän sukulaistensa luo.

Olisiko sinulla ketään "yksinäistä" tuttua esim. naapurin mummoa tms. jota voisit käydä ilahduttamassa ja varmasti saisit itsekin hyvän mielen? Sitten voisit rentoutua loppuillan rauhassa kotosalla.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat