Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapsilla ikäeroa 2,5 vuotta, mitäs sitten kun vanhempi saa koulussa kuulla ettei pukkia ole

Vierailija

olemassakaan? ihmettelen ettei nyt jo ole kuulluttaitaa automaattisesti olla niin että pikkuvelikin kuulee siitä samalla..sen verran pieni tuo vanhempikin kuitenkin sillon ettei osaa pitää suutaan kiinni

Kommentit (7)

Vierailija

Eivät siis kumpikaan ole kertalaakista lakanneet uskomasta joulupukkiin vaan pukista on vähitellen tullut sellainen kaukainen "asuu korvatunturilla"-hahmo, johon halutaan uskoa, mutta järjellä se tiedetään saduksi.Ei toisten lasten mielipide ole ainakaan meillä juuri vaikuttanut vaan iän mukanaan tuoma realismi.

Vierailija

ettei tule lahjoja jos ei usko :DHän on herrasmies ja hienotunteinen pikkusiskoaan kohtaan. Antaa siskon uskoa pukkiin ja tonttuihin.

Vierailija

Eivät siis kumpikaan ole kertalaakista lakanneet uskomasta joulupukkiin vaan pukista on vähitellen tullut sellainen kaukainen "asuu korvatunturilla"-hahmo, johon halutaan uskoa, mutta järjellä se tiedetään saduksi.t. 6.

Vierailija

tiedän monia 9-vuotiaitakin jotka uskovatoli niin kova pala kun kerroin ettei hammaskeijua ole, etten ole pukista mitään halunnut sanoakkaan

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat