Vierailija

Tuli mieleen tuosta Brokeback Mountain -keskustelusta. Katsoin juuri leffan, ja pidin siitä kovasti. Mies ei halunnut nähdä edes vilausta koko leffasta.Onko teidän muiden miehet yhtä homofoobisia? Meillä mies on, en nyt sanoisi ihan homofoobinen, mutta jotain sinne suuntaan. Ei voi suvaita yhtään homoja eli oikein suomalainen perusjuntti. Lähinnä vääntää asian vitsiksi, jos jostain syystä tulee puheeksi homous. Mies on selvästi kopioinut asenteensa suoraan omalta isältään, joka suhtautuu homoihin lähinnä tyyliin "saunan taa".Ihan toivotonta yrittää saada miestä edes vähän sivistymään asian suhteen, ei halua edes kuunnella jos joskus ihmettelen hänen asennettaan ja haluan kuulla perusteluja miksi on niin homovastainen. En siis todellakaan yritä väkisin häntä sivistää, ja olisihan tuo mahdotontakin, sen verran juntti mies on asian suhteen :)

Kommentit (15)

Lainaus:

Mun mieheni on sitä mieltä, että _kovan_ luokan homofobia on merkki siitä, että miehellä on itsellään jotain homotunteita, joita häpeää ihan sikana. Itse hän on sitä mieltä, että ihan sama hänelle, mitä muut ihmiset puuhaa...
Pari tuollaista esimerkkiä on tuttavapiirissä... Kunnon kännissä tulee aina vähän saloja julki;-)

Mun mieheni on sitä mieltä, että kovan luokan homofobia on merkki siitä, että miehellä on itsellään jotain homotunteita, joita häpeää ihan sikana. Itse hän on sitä mieltä, että ihan sama hänelle, mitä muut ihmiset puuhaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei sen suhtautumisesta oikeastaan voi paljoa kirjoittaa, kun suhtautuminen on sen verran neutraalia, ettei se tule mitenkään missään ilmi. Herättää yhtä paljon intohimoja kuin vihreäsilmäiset. Tai ehkä sen verran on eroa, että vihreäsilmäisen naisen kanssa voisi harrastaa seksiä, mutta ei miehen kanssa, oli silmien väri mikä hyvänsä.

Hän suhtautuu homoihin niin kuin muihin ihmisiin. Meni jopa kerran kylässä neljän homon kanssa saunaan ihan noin vain, mistä mäkin olin ihan monttu auki.

Jos ei pidä homoista niin on mukamas itse homo, onko sama juttu myös jos ei pidä omenasta niin onkin itse omena?Kaikkea ei tarvitse suvaita!

Nyt, kun työkaverina on yksi homo, ei pidä asiaa mitenkään ihmeellisenä. Taisi siis olla joko nuoruuden tyhmyyttä tai tietämättömyyttä.

Ei kyllä halua vierestä katsoa, kun kaksi homoa lähentelee toisiaan, mutta eipä halua sitä heteroparien keskenkään nähdä. Lähentelyt kuuluu jokaisen yksityisiin hetkiin.

sitä ei jotenkin kiinnosta ihmisten tuollaiset ominaisuudet. Saattaa kyllä naureskella vaikkapa joidenkin julkihomojen hyvin "homomaiselle" ulkonäölle. Hänellä on myös homokavereita.

Kaverina miehellä on pari homoa, josta varmaan juontuukin tuo suvaitsevaisuus. Ennen näitä homokavereita oli jokseenkin homokammoinen, mutta nyt muuttunut.

Olemme katsoneet tuon elokuvan ja se oli kummankin mielestä tosi hyvä. Mies ei tosin tykkää katsoa miesten rakastelukohtauksia (tuossa elokuvassa niitä ei juuri ollut).Heittää kyllä vitsiä välillä homoista, mutta sanoo hyväksyvänsä, että jokainen puuhailee omia juttujaan. Hyväksyy sen, että minulla on ystävänä homomies.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat