Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein juuri maailman parasta kakkua, olkaa hyvät!

Vierailija

Ranskalainen suklaatorttu, jota terästin appelsiininkuoriraasteella, murskatuilla mantelilastuilla ja tilkalla Amarettoa. Tarjoillaan kermavaahdon kera.

Kommentit (9)

ap sais varmaan syödä aika monta maailman parasta kakkua että se alkoholi määrä vaikuttais negatiivisesti lapsiperheen jouluun... :D Paitsi tietenkin jos ap on alkoholisti ja se amaretto kakussa saa sen ratkeamaan ryyppäämään jne. Niin ja tietenkään ap ei kyllä maininnut kuinka paljon amarettoa kakkuun tuli? Ja eipä ap maininnut sitäkään onko sillä edes lapsia... ;-)

ne "vapaan kanan munat" ole lähes yhtä kärsivien kanojen munia kuin häkkikanojenkin munat?! Ei niillä käytännössä taida olla kovin paljoa sitä liikkumatilaa... Oletko huomioinut että aina kun tv:ssä näytetään niitä "vapaita kanoja" niin ne on ihan pieniä tipuja ja näyttää että ompas siellä tilaa mutta mites on sitten kun ne kasvaa isoiksi!?! Eipä niitä sitten enää julkisuudessä näytetäkään... No joo. Mutta kai ne silti on parempi vaihtoehto kuin ne häkkikanan reppanat... en tiedä.

kännissä:D Syökö sun lapset yskänlääkkeitä?? Niissä on enemmän alkoholia kuin noissa kakun mausteena käytetyissä tilkoissa. Hoh hoijaa....Meillä on esim aina annettu teelusikallinen konjakkia lapsille etelän reissuilla parina ekana aamuna eikä koskaan ole ollut vatsatautia. Eikä alkoholiongelmaisia lapsia, nyt jo aikuisia ja vieläkin terveitä ja normaaleja.

Lainaus:

Ranskalainen suklaatorttu, jota terästin appelsiininkuoriraasteella, murskatuilla mantelilastuilla ja tilkalla Amarettoa. Tarjoillaan kermavaahdon kera.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat