Onko jouluressiä? Vai hommailetko joulua ilolla ilman huolen häivää?

Vierailija

Lahjat on hankittu, ruokia pitää vielä ostaa. Siivousta tehdään vielä, mutta ei veren maku suussa.

Kommentit (9)

mutta anoppi sitä aiheuttaa. Olen ihan viimeisilläni raskaana, ja ajattelin ottaa joulun rennosti, mutta ei kun pitää olla joka paikkaa juoksemassa ja syödä pitää kaikissa kyläpaikoissa tai muuten siellä ollaan naama norsun*******.

Lahjat hankittu ja paketoitu, kuusikin jo koristeltuna. Leivottu on taapeellinen. Huomenna loput ruokaostokset, kun lapset vielä koulussa. Varmaan imuroida pitää vielä tiistaina, mitään joulusiivouksia ei meillä olla koskaan harrastettu, turhaa stressaamista. Tavan viikkosiivous riittää.

ei muuten, mutta siivouksen kanssa - siivous pahasti kesken, muuten kaikki ok. Lahjat on hankittu ja tradition mukaan paketointi on aaton vastaisena iltana ja iltayönä. Joulua vietetään kotona, ruokapuoli kyllä kunnossa, pukki tilattu jne. Mutta siivous - kääk, ja koristelukin siivouksen takia kesken. Lapsiparat.

no eipä ole pahemmin stressiä. Lahjat on hankittu, paketoimatta osa vielä tosin on. Jouluruokia pitää ostaa ja ehkä jos jaksais jotain leipoakin niin kiva olis. Siivoukset on tekemättä mutta tuleehan se joulu kuitenkin siitä huolimatta onko lattiat pesty vai ei! :) Ja hämärässä valaistuksessa kuitenkin ollaan niin siinä ei pienet pölypallerot näy! Mitäpä tuota stressaamaan. Tänä vuonna nyt näin jos ei iske joku ihme voimanpuuska ja siivousinto ennen aattoa... :)

oon luonteeltani semmoinen stressaaja. siivous isosti vielä kesken. sit ruokien suunnittelu ja hankkiminen/valmistaminen. lahjat sentään jo paketissa ja toimitettu.

Ainuttakaan lahjaa ei olla hankittu, mitään ei olla leivottu, kinkku paistettiin jo, kuusta ei hankita. Siinä se joulu sitten tulee ollaan me tekemättä mitä tahansa

lahjat hankittu, tänä yönä paketoidaan. Ruuat ostettu tänään, kuusi tuodaan sisään ja viimeiset siivouksetkin tänään. Eli joulu on meillä valmis tänään. Vielä tämä on kuin savolainen urakka "aloittamista vailla valamis" mutta kyllä tämä tästä...

En ole ostanut mitään ruokia, lahjat on melkein hankittu kylläkin. Siivous on tekemättä, vain vessa ja pesuhuone on kuurattu perusteellisesti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat