Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko jouluressiä? Vai hommailetko joulua ilolla ilman huolen häivää?

Vierailija

Lahjat on hankittu, ruokia pitää vielä ostaa. Siivousta tehdään vielä, mutta ei veren maku suussa.

Kommentit (9)

Vierailija

mutta anoppi sitä aiheuttaa. Olen ihan viimeisilläni raskaana, ja ajattelin ottaa joulun rennosti, mutta ei kun pitää olla joka paikkaa juoksemassa ja syödä pitää kaikissa kyläpaikoissa tai muuten siellä ollaan naama norsun*******.

Vierailija

Lahjat hankittu ja paketoitu, kuusikin jo koristeltuna. Leivottu on taapeellinen. Huomenna loput ruokaostokset, kun lapset vielä koulussa. Varmaan imuroida pitää vielä tiistaina, mitään joulusiivouksia ei meillä olla koskaan harrastettu, turhaa stressaamista. Tavan viikkosiivous riittää.

Vierailija

ei muuten, mutta siivouksen kanssa - siivous pahasti kesken, muuten kaikki ok. Lahjat on hankittu ja tradition mukaan paketointi on aaton vastaisena iltana ja iltayönä. Joulua vietetään kotona, ruokapuoli kyllä kunnossa, pukki tilattu jne. Mutta siivous - kääk, ja koristelukin siivouksen takia kesken. Lapsiparat.

Vierailija

no eipä ole pahemmin stressiä. Lahjat on hankittu, paketoimatta osa vielä tosin on. Jouluruokia pitää ostaa ja ehkä jos jaksais jotain leipoakin niin kiva olis. Siivoukset on tekemättä mutta tuleehan se joulu kuitenkin siitä huolimatta onko lattiat pesty vai ei! :) Ja hämärässä valaistuksessa kuitenkin ollaan niin siinä ei pienet pölypallerot näy! Mitäpä tuota stressaamaan. Tänä vuonna nyt näin jos ei iske joku ihme voimanpuuska ja siivousinto ennen aattoa... :)

Vierailija

oon luonteeltani semmoinen stressaaja. siivous isosti vielä kesken. sit ruokien suunnittelu ja hankkiminen/valmistaminen. lahjat sentään jo paketissa ja toimitettu.

Vierailija

Ainuttakaan lahjaa ei olla hankittu, mitään ei olla leivottu, kinkku paistettiin jo, kuusta ei hankita. Siinä se joulu sitten tulee ollaan me tekemättä mitä tahansa

Vierailija

lahjat hankittu, tänä yönä paketoidaan. Ruuat ostettu tänään, kuusi tuodaan sisään ja viimeiset siivouksetkin tänään. Eli joulu on meillä valmis tänään. Vielä tämä on kuin savolainen urakka "aloittamista vailla valamis" mutta kyllä tämä tästä...

Vierailija

En ole ostanut mitään ruokia, lahjat on melkein hankittu kylläkin. Siivous on tekemättä, vain vessa ja pesuhuone on kuurattu perusteellisesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat