Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä minua odottaa, mikä oli sinulle pahinta opiskelussa?

Kommentit (16)

huomaat että rankkaa ja käyttöä niille hyville eettisille asioille joita koulutuksessasi sait, ei juurikaan tule, vaan paahdat vaan perushommissa aamusta iltaan kiireessä. Pieni palkkakin tulee tympäisemään vielä.Mutta itse koulutus on kiva ja hyvä! Ei liian vaikea, juuri sopiva! Ja voithan jatkaa siitä vaikka sh:ksi, jolloin työkin on mielekkäämpää tulevaisuudessa :)

ja hankalinta on ollut näyttösuunnitelmien tekeminen - arviointikriteerit on niin omituisesti muotoiltu ettei niitä tunnu edes ymmärtävän mitä ne tarkoittaa. Onneksi enää yksi näyttö ja sitten valmistun!

Turhauttavaa, mutta töissä (paikassa riippuen) saa oikeasti käyttää päätään ja jopa vastuuta.

Loistava pohjakoulutus sosiaalialalle! helppo jatkaa eteenpäin ja töitä riittää kattamaan opintokustannukset:)T: nykyään sosiaalityöntekijä (ts. valmistun ensi keväänä). Aikuisena lähäristä aloittanut.

Itse olin kovin nuori opiskellessani, ensimmäisessä harjoittelupaikassani oli epäily lapsen hyväksikäytöstä (ulkopuolisen tekemänä). Vanhainkodeissa kuoli mummo ensimmäisenä harjoittelupäivänäni. Kaikki elämän kirjo hyvine sekä pahoine hetkineen nähtävillä...Opiskelu itsessään oli aika helppoa, työ ja asioihin suhtautuminen, oma kestävyys, on asia erikseen...

vanhuspuolella ja lastenkin parissa jo alan töitä, nyt pääsin koulutukseen, joten tiedän kyll todellisuudenkin.

Ja pääsin työllisyyskoulutukseen, jonne ei ollut helppo päästä, hakijoita 55, 12 pääsi.ap

en tarkoittanutkaan, että välttämättä "nuori" enää olisitkaan, mainitsin vain :) Asioita ottaa eritavalla eri elämänkokemuksella.

Lapsen hyväksikäyttöön tuskin osaa kuitenkaan varautua, tai sen kohtaamiseen. Poliisien kuulusteluihin jne (kaikkia työntekijöitä, harjoittelijoita jne. kuulusteltiin asian tiimoilta).Ja totta, pistämiset olivat myös vaikea paikka, mutta tulivat kuitenkin suoritettua. Matematiikka oli myös hankalaa, en ole mikään nero sillä alalla... :)2

Haastavinta tähän mennessä ollut opiskelun ja perhe-elämän yhdistäminen. Läksyjä ja muita kotitöitä tulee sen verran, ettei meinaa jäädä lapsille ja miehelle aikaa.

Yksi kynnys on myös näyttösuunnitelmat.

Kyllähän se lähäri-idioottimatikkakin tuli selvitettyä ;) Jos vaan ei ole matemaattisesti lahjakas, niin ei ole. Toisilla sitten taas on tunne-elämän puolella samanlaisia ongelmia... ;)2

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat