Apua! Elämäni ensimmäinen känsä jalkapohjassa :( Miten siitä pääsee eroon?

Vierailija

.

Kommentit (8)

Verruxin-nimistä oli ennen.Muistan kun sitä sai käyttää viikkokaupalla ja eräänä päivänä känsä irtosi lopullisesti. Sillä oli yllättävän pitkä juuri. Muistan kun varovasti vedin niin juurta vain tuli ja tuli.

Väreet kulkevat vieläkin kun muistelen.

Juuri olin n. sentin mittainen, vaikkei syylä itsessään ollut iso. Siinä oli sivuilla pieniä väkäsiä. Olisivatko olleet sivujuuren alkuja. Harmie ettei silloin ollut mikroskooppia tai edes suurennuslasia.

Känsä:http://fi.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4ns%C3%A4Syylä:http://fi.wikipedia.org/wiki/Syyl%C3%A4Syylässä on juuret. Jollakin muullakin menneet asiat sekaisin:""Syylä on virus ja känsä on kovettuma.

Syylän saa pois joko jäädyttämällä tai jossain tapauksissa lääkkeelläkin.

Känsän taas saa parhaiten pois esim. jalkahoitajalla, joka kaivaa känsän juurineen pois. Sen jälkeen känsä kuitenkin saattaa tulla uudestaan samaan paikkaan, usein käykin näin.""

Ei hajuakaan mikä siellä ap:n jalassa on, mutta pistää vaan silmään tuo kun ihmiset luulevat näitä kahta samoiksi asioiksi.Syylä on virus ja känsä on kovettuma.

Syylän saa pois joko jäädyttämällä tai jossain tapauksissa lääkkeelläkin.

Känsän taas saa parhaiten pois esim. jalkahoitajalla, joka kaivaa känsän juurineen pois. Sen jälkeen känsä kuitenkin saattaa tulla uudestaan samaan paikkaan, usein käykin näin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat