Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mitä mielikuvia teille tulee nimestä Iris? :)

Kommentit (6)

Vierailija

Meiltä löytyy ihana 3v. blondi Iiris!! Pikkuruinen keijukainen. Ihana nimi ja vain yksi kaima tavattu, sekin vanhempi... Suosittelen!!

Vierailija

Iris rukka tietysti, lapsuuden suosikkikirjoja! 1980-luvun alussa (tai 70-luvun lopussa) kirjaan perustuvassa TV-sarjassa Iristä näytteli nuori Piitu Uski, siksi nimestä tulee myös mieleen sielukkaannäköinen, suurisilmäinen ja ruskeahiuksinen tyttö. Iris ja Iiris ovat upeita nimiä, pelkkää positiivista siis niistä.Sanana iiris tietysti tarkoittaa silmän värikalvoa ja kukkaa.

Vierailija

Saa toki vieläkin kommentoida, mutta kiitos tähän astisista vastauksista. En ole ollenkaan varma, että tuosta meidän neidistä tulee tummatukkainen ; ), mutta nimenä tuo Iris kiehtoo kuitenkin.

Vierailija

Iiris kahdella I:llä on mielettömän ihana ja kaunis, mutta hieman erikoinen. Itse en tykkää yhdellä I:lllä yhtään.Mieleen tulee pirtsakka ja avoin ihminen ja toisaalta Iiris-Rukka.Mutta nienä oikeinn kaunis.

Vierailija

Pakko myöntää.. mutta mulle tuli ensimmäisenä mieleen Iris Bus, joita täällä päin liikennöi runsaasti. :D Toisena mieleen tulee silmä.

Nimenä en ole jostain syystä Iriksestä/Iiriksestä ikinä tykännyt.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat