Kysymys vauvan päiväunista, kertokaa kokeneemmat!

Vierailija

Vauva on 3 kk ja "ongelma" on siis se, että nukkuu päiväunia helposti 5- 6 h. Tänään nukkui 10.00- 16.00. Tämä siis pihalla vaunuissa, kertaakaan heräämättä välillä.Eli onko tämä vielä ok vai onko tuo 6 h jo liikaa?vauva on täysimetyksellä ja suhteellisen elämäänsä tyytyväinen. Iltaisin vähän kitisee mutta rauhoittuu kyllä nukkumaan n klo 22-23. Useimmiten nukkuu koko yön vieressä ja syö vasta aamulla n klo 5.Tällaisia pohtii - yllätys yllätys- yhden lapsen äiti:)

Kommentit (9)

Meidän esikoinen oli kans samanmoinen. Saatoin lähteä kaupungille ja jättää vauvan kotiin nukkumaan isänsä kanssa, sitten kun monen tunnin päästä tissit pingottaen tulin kotiin niin vauva nukkui edelleen.Oli mukavaa kun ehti itse touhuta kaikenlaista niiden pitkien unien aikana. Poju muuten nukkuu edelleen (nyt yksivuotias) hyvin.

Lapsi nukkuu tyytyväisenä ja pystyy hienosti siirtymään univaiheesta toiseen, mikä monille vauvoille hankalaa (heräävät n.45min.unen jälkeen eli kun unen vaihe vaihtuu) Lapsi nukkuu usein myös yöunen yhtämittaisesti kun pystyy nukkumaan päivällä pitkät päikkärit. Meillä oli juuri noin ja tuon ikäisenä meillä jäi yösyötöt kokonaan ja terhakka tyttö edelleen (nukkuu myös edelleen yöunet hienosti) Päikkärit jäivät kyllä kokonaan 2vuotiaana eli taisi nukkua vauva-aikana varastoon (heh) Outoa oli sitten noin vuoden vanhana, kun unirtymi muuttui kun unentarve väheni oleellisesti.

olleet samanltä pasiaisia supernukkujia, aina ulkona siis, mitä kylmempi ja pimeämpi niin sitä paremmin unet maistuneet. Vanhin täytti tänään 18 ja nuorin vähän yli vuoden, terveitä ja tyytyväisiä olleet kaikki.

Tai edes omiensa. Mun ensimmäiseni nukkui parit 2-3 tunnin päikkärit joka päivä, jälkimmäinen ei ole vielä koskaan nukkunut yli tuntia (ikää nyt 5 kk). Ei kuopuskaan mikään koliikkivauva tms. ole, se ei vain osaa nukkua kunnolla päivisin. Yöuni on taas ollut tosi vaivaton: nukahtaa kymmenen maissa ja nukkuu aamukahdeksaan. Vastasyntyneestä asti tähän päivään. Syö se välillä, mutta koskaan ei itke tai jää valvomaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat