milloin viimeksi appivanhempasi ovat käyneet teillä kylässä?

Vierailija

appiukko yli 2kk sitten ja anoppi oisko jotain kuukausi sitten piipahti n.puoleksi tunniksi.. ja asutaan vielä samalla paikkakunnalla... ovat niin kiireisiä, että eivät ehdi! tämä jos mikä kyllä kummastuttaa!

Sivut

Kommentit (27)

appi kävi maalaamassa taloa kesällä 2007, sen jälkeen ei ole näkynyt. Muualla kuin nimenä hautakivessä.Mutta toisaalta, mun äitini miehensä kanssa sekä varsinkin isäni käyvät yhtä harvoin, isäni ERITTÄIN harvoin. Kiireitä kiireitä tai sitten aina niin päin että me kyläillään.

pojan synttäreillä. Ei mitään hajua miksi ei käy useammin, lieneekö selityksenä väen muutenkin kummallinen suhtautuminen lähinnä minuun. Eipä siinä-en haluaisi heitä tänne yhtään useamminkaan.

Appi ei kotoa viitsi lähteä kuin hätätapauksessa. Anoppi täyttää hänelle aina pakastimen päiväannoksilla ennen kuin lähtee kyläilemään.

appiukko kävi viimeksi vuonna -92 ja anoppi oiskos ollut vuonna -00...molemmat ovat tosin jo kuolleet, mutta appiukko kuoli vuonna -97 ja anoppi vuonna -06

Anoppi on leski ja hänen toimintakykynsä on jo aika lailla rajoittunut - olemme hänen ainoa perheensä ja hän käy meillä syömässä vähintään kerran viikossa.

Eivät suostu tulemaan, kun matkustaminen on niin epämiellyttävää. Ja senhän me hyvin tiedämme, kun meillä on kaksi pientä lasta. Niiden kanssa matkustaminen on tietysti vielä paljon epämiellyttävämpää, mutta sillä ei ole väliä. Ainoastaan me joudumme matkustamaan (suuntaansa 500 km), koska luoja paratkoon että appiksilla olisi hetkeäkään epämukavuutta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat