milloin viimeksi appivanhempasi ovat käyneet teillä kylässä?

Vierailija

appiukko yli 2kk sitten ja anoppi oisko jotain kuukausi sitten piipahti n.puoleksi tunniksi.. ja asutaan vielä samalla paikkakunnalla... ovat niin kiireisiä, että eivät ehdi! tämä jos mikä kyllä kummastuttaa!

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

appi kävi maalaamassa taloa kesällä 2007, sen jälkeen ei ole näkynyt. Muualla kuin nimenä hautakivessä.Mutta toisaalta, mun äitini miehensä kanssa sekä varsinkin isäni käyvät yhtä harvoin, isäni ERITTÄIN harvoin. Kiireitä kiireitä tai sitten aina niin päin että me kyläillään.

Vierailija

pari viikkoa sitten, muuten käyvät yleensä vain poitsun synttäreillä :)

Ja asuvat n.200m päässä :D

Että eivät vaivaa turhaan :)

Vierailija

Harmittaa, olisi kiva jos lapset näkisivät meitä useammin. Asuvat lähellä mutta se näkeminen on aina sen varassa että me menemme heille.

Vierailija

pojan synttäreillä. Ei mitään hajua miksi ei käy useammin, lieneekö selityksenä väen muutenkin kummallinen suhtautuminen lähinnä minuun. Eipä siinä-en haluaisi heitä tänne yhtään useamminkaan.

Vierailija

Appi ei kotoa viitsi lähteä kuin hätätapauksessa. Anoppi täyttää hänelle aina pakastimen päiväannoksilla ennen kuin lähtee kyläilemään.

Vierailija

appiukko kävi viimeksi vuonna -92 ja anoppi oiskos ollut vuonna -00...molemmat ovat tosin jo kuolleet, mutta appiukko kuoli vuonna -97 ja anoppi vuonna -06

Vierailija

Anoppi on leski ja hänen toimintakykynsä on jo aika lailla rajoittunut - olemme hänen ainoa perheensä ja hän käy meillä syömässä vähintään kerran viikossa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat