Vierailija

Mies törttöillyt. Kännissä ajanut ! Huhhuh

Kommentit (12)

Vierailija

Minua ihmetyttää, kuinka blogi on niin täynnä "yhteistyöpostauksia".
Kun samaan aikaan kirjoittavat murhasyytteistä ja rattijuopumussyytteistä, minkä yrityksen edun mukaista on mainostaa vaunuverhoja ja lastenhuoneen tauluja siinä "kakofoniassa"?

Vierailija

Mikä ihme noita vaivaa, kun oman elämänsä roskakorit julkisesti käännellään ja esitellään koko kansalle. Eikö joku jo saisi stoppia noille kahdelle ääliölle? Ajattelisivat nyt lapsiaan edes. Vai onko hienoa paistatella paskan keskellä, kuinka nyt kaikki on hyvin ja anteeksi annettu?

..

Huorissakin käynyt tämä mies ja nyt sillä kerätään säälipisteitä blogeissa.. Säälin niin paljon heidän lapsiaan! En ikimaailmassa haluaisi että isäni tällaisia levittelisi netissä vaikka olisi kuinka syntinsä sovittanut tms..!! Huomiohuoraamista parhaimmillaan..

Vierailija

Ne on nyt väärillä urilla, pikkuvaimo naiiivi uskovainen, tosin herttainen sellainen. Pelastamassa rakkaudellaan miestä itselleen, mikäs siinä, mutta syteenhän tuo menee. Olis vaan rauhassa odotellellut kunnon miestä itselleen, sellaisenkin olis varmaan löytänyt. No anyways, vauva tulossa ja isä linnaan menossa, kaikkea hyvää kumminkin. Ja ps. Jumala kyllä antaa anteeksi, ihmiset muistaa, kaikkea ei kannata nettiin vuodattaa, itse kunkaan.

Vierailija

Apua mitä settiä! Miksi kaikki pitää jakaa julkisesti? Mielestäni turha itkeä ilkeistä kommenteista, jos itse haluavat kaikki ongelmansa jakaa kaikille. Itse en tunne yhtään sympatiaa murhayrittäjämiestään kohtaan. Sehän olisi kännissä voinut ajaa jonkin lapsen päälle.

Mietityttää myös tietävätkö yhteistyötä tekevät yritykset minkä epävakaiden ihmisten kanssa ovat tekemisissä? 

Huvittaa myös se, miten paljon uskovaisissa on näitä rikollisia. Voidaan tehdä vaikka mitä rikoksia, mutta jeesus pelastaa ja kaikki on hyvin. Vähän tuntuu jopa, että miten enemmän paskaa teet sitä parempi uskovainen olet, koska sinulla on enemmän syntejä hyvitettävänä. 

Vierailija

Haluan ajatella, ettei kukaan ihminen oikeasti ole niin tyhmä, että ehdoin tahdoin jakaa tuon kaiken itsestään ja perheestä koko maailmalle.

Olisiko tarkoin suunniteltu mediatemppu?
Vai esim. rahapula tähän paljasteluun syynä?
Murhasyyte vei mieheltä työpaikan, eikä uutta ole kai kovin helppoa saada, jos odottaa oikeiskäsittelyä ja mahdollista vankilaan joutumista.
Toki tällainen kaiken revittely ei varmasti suinkaan auta siihen työllistymiseen jatkossakaan.

Vierailija

Varmaa säälillä saa sitte kerjättyä tutuilta ja tuntemattomilta rahaa ja vauvan vaatteita yms, mitä nyt ovatkin käsittääkseni saaneet kohtuu paljon. Ei, en ole kateellinen. Jos minulla olis lapsia, niin voisin kyllä ihan itse ostaa vaatteet ja vaunut niille.

Seuraan molempia somessa, koska olen tätä naisen blogia jo kauan aikaa seurannut. Mies sanoi jokunen aika sitten että oli saanut työpaikkatarjouksia, muttei ottanutottanu vastaan, koska on ollut niin mukava olla kotona. En kyllä ite kehtais kieltäytyä työpaikasta ja vielä kertoa siitä julkisesti netissä sen jälkeen kun on saanut rahallista apua muilta.... Ihmeellistä touhua.

Vierailija

mitä helvettiä. mies käyttänyt huumeita, alko-ongelma, rattijuopumus, käynyt huorissa, mitä muuta vielä? kuka haluaa tuollaisen miehen aviomiehekseen ja isäpuoleksi lapselleen? ja vielä hankkii lapsen tuollaisen kanssa? yök, yök, yök ja vielä kerran yök.

Vierailija

Tää pari tänään hesarissa :) Eve kertoo omasta näkökulmastaan Teemun rattijuopumuksesta. Teemun ääntä ei haastattelussa kuultu, ehkä onkin blogissaan sanonut jo tarpeeksi :D Toi mies vaikuttaa kyllä niin oksettavalta...

AMTK

Sinä saatkin olla tuota mieltä ja onneksi sinun ei tarvitse elää tuollaisen miehen kanssa. Mutta jokaisella on oma makunsa ja kukin valitsee itselleen miehen ja lapsilleen isän ja elää sen valinnan kanssa. Tämmöinen mies ei sovi sinulle, mutta voi sopia jollekin muulle. Miksi sinä näet tästä vaivaa? Mitä se sinulle kuuluu miten he elävät ja tekevät virheitä. No, joo he jakavat kaiken lehtien/nettien palstoilla, mutta sinä ja kaikki muutkin voivat elää omaa pikku elämäänsä ihan rauhassa. Tämä on vain heidän elämäänsä ja he ovat siitä vastuussa, et sinä eikä kukaan muu. Ainoa mitä he tarvitsevat on rukous /jos et osaa rukoilla, niin apu tai sitten suun sulkeminen ja nettiin kirjoittamatta jättäminen. Se on se mitä he tarvitsevat kaiken tämän keskellä. Jos ihmisillä olisi rohkeutta, he myös taputtaisivat olalle ja halaisivat. Mutta ei, helpompi on kirjoitella täällä ja parjata, kun asettua heidän saappaisiin ja miettiä, entä jos minä olisin tuossa samassa tilanteessa. Mitä tekisin ja miten toivoisin minua kohdeltavan? No, meistä ei kovinkaan moni kirjoittaisi tämmöisiä asioita nettiin tai julkaisisi niitä ainakaan omalla nimellään. Ei siksi, ettei meilläkin olisi luurankoja kaapissa, vaan siksi, että olemme pelkureita kaikki. Emme halua, että kukaan tietää, että voin huonosti tai minulla on huono parisuhde. Lähden mielummin karkuun, valehtelen ja unohdan kaiken ikävän. Niin me teemme ja satutamme sillä kaikkein eniten itseämme. Sillä kaikki menneisyyden luurangot seuraavavat meitä hautaan saakka. Tämä pari haluaa rikkoa täydellisyyden ja kulissien maailmaa, joka on vallalla ja jonka niin mielummin hyväksymme ja otamme käyttätymismalliksimme. Nostan hattua tälle pariskunnalle, he tarvitsevat jatkossa paljon anteeksiantamusta ja voimaa  käydä tämän kaiken läpi. On kaksi eri asiaa hyväksyä teot ja hyväskyä ihminen sen teon takana. Eiköhän meidän olisi aika katsoa puseromme alle ja olla hiljaa, jos meillä ei ole mitään hyvää sanottavaa toinen toisistamme.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat