Paljollako olette ostaneet lapselle lahjoja?

Vierailija

Laskin ja järkytyin. Taas on lähtenyt homma lapasesta. 8 vuotiaalle lahjoja 543 eurolla. Laskin arviohinnoilla ja jotain saatoin jopa unohtaa... Tämä sisältää toisten isovanhempian lahjan. Toiselta puolelta tulee rahaa suoraan lapsen tilille ja ehkä jotain "pientä."Miten muilla?

Sivut

Kommentit (22)

per lapsi, ja sitten molemmilta puolilta isovanhemmilta tulee molemmilta useampia lahjoja, eli lapset saavat vähintään kymmenen lahjaa kumminkin. Minusta se riittää.(Ja en odota, toivo enkä pyydä, että kummit ja isovanhemmat ostavat, mutta kun 11 vuotta on tätä jo seurattu, niin eiköhän se sama linja jatku.)

Tyttö:

-Kaksi Bratziä 15

-Lego Belville heppajuttu 30

-Kunnaksen kirja 20 (ostettu ajat sitten)

-Kunnaksen hahmot 17

-Tatu ja Patu palapeli 6Poika:

-Kaksi Lego-autoa 10

-Kunnaksen kirja 5? (Kirjakerhon liittymislahja)

-Disney hahmoja 4

-Kiikarit (mies sai töistä)

-Schleih jääkarhut 10

-Cars palapeli 5Eli n. 120 on mennyt. Sitten vielä lahjat vaarilta, enolta, tädiltä, mummolta ja papalta ja serkuilta.

2 lasta, tyttö ja poika. poika 8 v. saa vain yhden lelun(alle 10e), muut lahjat ovat käyttötavaraa. Esim. vaatteita, sähköhammasharja, kirjoja ja kitara. Tyttö 4 v saa enemmänkin leluja( mm. nukkekodin ja nukensängyn, lasten läppärin tms.). On tosin tähän asti saanut leluja tosi vähän, leikkinyt isoveljen vanhoilla.

Esikoinen 2,5v:

5,90 eur (postikulut ilmaisesta Duplopaketista)Kuopus 9kk:

11,95 eur (yöpuku, oli muutenkin sen tarpeessa)Lisää lahjoja tulee isovanhemmilta, kummeilta jne.

Lisää tulee sukulaisilta, isovanhemmilta ja kummeilta.

Ihan liikaa kyllä. Ensi jouluna ostan itse vähemmän. se tavaran määrä on jotain niin järkkyä jouluaattona että tänne ihan oikeasti hukkuu leluihin ja papereihin...onneksi joulu on kerran vuodessa vaan...

Meillä on molemmille pojille 150 eurolla. Siitä tosin 50e on Suomi-rahastoon. Olemme ostaneet pojille kotimaista, ympäristöystävällistä, luomuvaatetta yms. joten pitäisi olla tosi vähän mitään "krääsää".

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat