5-vuotiaan tyttäremme lahjoista (vain?) kaksi on leluja. Mitä mieltä?

Vierailija

Leluja on jo muutenkin riittävästi. Lisäksi hän saa sähköhammasharjan, vaatteita ja dvd:n..Ystäväni mielestä on törkeää, kun saa noin vähän leluja.Olen hämmentynyt.

Sivut

Kommentit (31)

Lainaus:

kerättyinä sängylle. Siinä oli pulkka, sukkia, vaatteita yms. hyötytavaraa. Ehkä pari leluakin. Olin hänen puolestaan todella järkyttynyt. En osannut sanoa mitään hänelle, kun esitteli lahjojaan. Muistan elävästi vieläkin, vaikka tästä on jo 30 vuotta aikaa kulunut.Pitää saada jouluna leluja ja paljon, jos vaan on vähänkin rahaa.
......tuo viesti kertoo sinusta kyllä todella paljon.

littlest pet shop pehmoa. Isoveli on kirjoittanut jo monta toivelistaa ja toivonut vaikka mitä, mutta 5v tytön listoilla on aina vain se pehmo. Muitakin petsejä saa kuulemma ostaa ja vaikka barbinkin, mutta ei erityisesti ole niitä toivonut. Pehmo on siis ostettu ja sukulaisilta saa niitä muita. Pari dvd:tä lisäksi ja palapeli. Vaatteita ostan aina tarvittaessa alennuksista, en ole laittanut pakettiin.

lahjanantajia saattaa olla isoissa suvuissa kymmeniä, joten jos kokonaissaldo on tyyliin kaksi lelua ja kaksikymmentäkaksi sukkaparia, niin lapsen pettymys olisi kyllä suuri.

Meilläkin 6-vuotias poika saa "vain" 2 lelua, joista toinen legopaketti ja toinen leikkisähkökitara. Lisäksi tulee kirjoja, dvd, vaatteita. Yhtään enempää ei leluja tarvitse, kun niitä on jo aika paljon. Tai itse asiassa suurin osa leluista on juuri noita legoja, kun tykkää niistä eniten.

Meillä oli valtaisa leluvuori kaikki edelliset joulut. Nyt en tiedä mitä enää ostaisin.

Ostin vain yhden lelulahjan per lapsi. Sen lisäksi on DVD ja piirustusvälineet,

kirja per lapsi ja vaatteita. Saa paketteja mummoilta lisäksi, sieltä varmaan tulee jotain lelun tapaista myös.En ymmärrä "pihistelyä" lahjoissa jos ei olisi lainkaan tai juurikaan leluja, mutta jos on jo tarpeeksi, niin siinä tapauksessa...

Lahjojahan on muuten ihan hurja määrä.Meillä 5-vuotias saa yhden barbin ja yhden "pikkubarbin", siis barbin lapsen vai mikä lie onkaan. Muut lahjat eivät ole leluja. Meiltä vanhemmilta on sukset, saappaat jotka on toivonut, yöpöytä jonka on toivonut, ja uimapuku. Lisäksi kummeilta jotain pientä ja tietenkin suklaata ja karkkia. Ja minusta tämä on ihan tarpeeksi.Yritän olla ostamatta sellaista mitä ei tarvita, poikkeuksena kyllä tuo barbi...

. riippuu ihan siitä, eletäänköperheessä tavaran voimallavai jollain muulla. lapset eivät osaa luonnostaan ahnehti ja juosta tavaran perässä,kyllä siihen vanhemmat opettavat. meidän lapset ovat kukin toivonneet YHTÄ lelua,lisäksi yksi lapsi tiettyä vaatetta ja toinen tiettyä cd-levyä. en ole edes sanonut, että enempikin saisi toivoa.

eli valaistavan Hello Kitty -talon sekä yhden Bratz -nuken (elämänsä ensimmäisen). Lisäksi saa sitten laukun, dvd:n ja pyyhkeen. Mielestäni järjetöntä ostaa älytöntä kasaa leluja, jotka sitten vain lojuvat tytön huoneen lattialla. Meidän tytölle on tärkeimpiä Legot ja niillä jaksaa rakennella tuntikausia :)

kerättyinä sängylle. Siinä oli pulkka, sukkia, vaatteita yms. hyötytavaraa. Ehkä pari leluakin. Olin hänen puolestaan todella järkyttynyt. En osannut sanoa mitään hänelle, kun esitteli lahjojaan. Muistan elävästi vieläkin, vaikka tästä on jo 30 vuotta aikaa kulunut.Pitää saada jouluna leluja ja paljon, jos vaan on vähänkin rahaa.

Meidän lapset eivät pety, koska saavat vain yhden lelun. Heidät on kasvatettu siihen, että kaikkea ei aina tarvitse eikä voi saada, ja he ymmärtävät, että valtava tavarapaljous kuormittaa ympäristöä.

enintään viisi toivomusta. Niitä sitten jaetaan suvun kesken, joten lahjamäärä per lapsi pysyy kohtuuden rajoissa. Lapset saavat sitä mitä toivovat ja lahjan antajatkin ovat tyytyväisiä kun lahjat ovat taatusti mieluisia. t. Neljän äiti

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat