Joko olette varanneet ensi kesän (etelän)lomamatkan?

Vierailija

Mihin suuntaatte ja millaisella kokoonpanolla?Meillä vielä suunnitelmat täysin auki loma-ajankohtien epävarmuuden takia. Kahden lapsen kanssa olisi tarkoitus lähteä...

Sivut

Kommentit (24)

mutta jos olisi niin kyllä oltaisiin varattu matka jo, ne parhaat kun tuntuvat menevän ihan älyttömän nopeasti. Talviloma varattiin 8 kk etuajassa ja hädin tuskin silti saatiin siitä hotellista johon haluttiin.

mutta kun kaikilla ei ole sitä lomaa keväällä ja syksyllä. Mekään emme ole sitä tyyppiä, joka makaisi uima-altaan reunalla etelässä, mutta joka kesä matkustamme "etelään".

Suomen kesä ei ole koskaan niin ihanan lämmin kuin etelässä, ei sellaisia rantoja tai uima-altaita kuin etelässä. Tai edullista ruokaa. Mitä lomaa se on jos täällä sadetta pitelee?

Kreikkaan olisi tarkoitus suunnata. Takuuaurinko ja ruoka.

siellä matkailemme keväällä/syksyllä. Kesällä teemme varmasti jonkun reissun keski-eurooppaan ja yhdistämme kaupunkilomaan muutaman päivän alpeilla.Muuten kesä vietetään mökillä, kukaan meistä ei ole sitä tyyppiä, joka jaksaa maata etelässä uima-altaan reunalla. Viime kesänäkin oli ainakin mökillämme ihan tarpeeksi aurinkoisia päiviä, jolloin vietimme rantaelämää - sateella viihdymme ihan yhtä lailla mökillä.

...joten kovasti tekee mieli varata matka touko-kesäkuun vaihteeseen. Mallorcaa ollaan ajateltu tällä kertaa.

Neljän hengen perhe ollaan. Onko muuten kokemuksia/mielipiteitä all inclusive- lomista??

Kesäisin useinmiten pidän verhot kiinni päivisin ja menen ulos ovesta vasta yhdeksän maissa illalla. Inhoan aurinkoa ja lämpöäkään ei saisi olla yli 20 astetta. Mulla olisi sellainen muistikuva, että se pirun möllikkä olisi porottanut ihan kiusaksi asti.

3

Haluan tukea kotimaan matkailua, ylipäänsä pitää osaltani tämän valtion talouden pystyssä matkustamalla kotimaassa.Suunnitelmissa on ehkä Lapin-reissu, saaristoreissu Bengtskärin majakalle, jotain muuta pientä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat