Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Joko olette varanneet ensi kesän (etelän)lomamatkan?

Vierailija

Mihin suuntaatte ja millaisella kokoonpanolla?Meillä vielä suunnitelmat täysin auki loma-ajankohtien epävarmuuden takia. Kahden lapsen kanssa olisi tarkoitus lähteä...

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

mutta jos olisi niin kyllä oltaisiin varattu matka jo, ne parhaat kun tuntuvat menevän ihan älyttömän nopeasti. Talviloma varattiin 8 kk etuajassa ja hädin tuskin silti saatiin siitä hotellista johon haluttiin.

Vierailija

mutta kun kaikilla ei ole sitä lomaa keväällä ja syksyllä. Mekään emme ole sitä tyyppiä, joka makaisi uima-altaan reunalla etelässä, mutta joka kesä matkustamme "etelään".

Vierailija

Suomen kesä ei ole koskaan niin ihanan lämmin kuin etelässä, ei sellaisia rantoja tai uima-altaita kuin etelässä. Tai edullista ruokaa. Mitä lomaa se on jos täällä sadetta pitelee?

Kreikkaan olisi tarkoitus suunnata. Takuuaurinko ja ruoka.

Vierailija

siellä matkailemme keväällä/syksyllä. Kesällä teemme varmasti jonkun reissun keski-eurooppaan ja yhdistämme kaupunkilomaan muutaman päivän alpeilla.Muuten kesä vietetään mökillä, kukaan meistä ei ole sitä tyyppiä, joka jaksaa maata etelässä uima-altaan reunalla. Viime kesänäkin oli ainakin mökillämme ihan tarpeeksi aurinkoisia päiviä, jolloin vietimme rantaelämää - sateella viihdymme ihan yhtä lailla mökillä.

Vierailija

...joten kovasti tekee mieli varata matka touko-kesäkuun vaihteeseen. Mallorcaa ollaan ajateltu tällä kertaa.

Neljän hengen perhe ollaan. Onko muuten kokemuksia/mielipiteitä all inclusive- lomista??

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat